Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσκλήσεις για «Τα Σκυλιά του Πολέμου»

Προσκλήσεις για «Τα Σκυλιά του Πολέμου»

Τους αποκαλούν Σκυλιά του Πολέμου. Βγάζουν λεφτά από έναν πόλεμο στον οποίο δεν πήραν μέρος ποτέ, όμως δεν τους απασχολεί, γιατί η μεγάλη τους ιδέα τους έκανε πάμπλουτους! Ο σκηνοθέτης των ταινιών Hangover ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με μια περιπέτεια που βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Ο Τοντ Φίλιπς στο War Dogs, όπως είναι ο πρωτότυπος […]

Τους αποκαλούν Σκυλιά του Πολέμου. Βγάζουν λεφτά από έναν πόλεμο στον οποίο δεν πήραν μέρος ποτέ, όμως δεν τους απασχολεί, γιατί η μεγάλη τους ιδέα τους έκανε πάμπλουτους!

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Hangover ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με μια περιπέτεια που βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Ο Τοντ Φίλιπς στο War Dogs, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, σκηνοθετεί τους Τζόνα Χιλ και Μάιλς Τέλερ, ως βασικό δίδυμο της ιστορίας του αλλά και τους Άνα Ντε Άρµας, Μπάρι Λίβινγκστον.

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία δύο εικοσάχρονων (Χιλ και Τέλερ), οι οποίοι ζουν στο Μαϊάµι κατά τη διάρκεια του Πόλεµου στο Ιράκ, και εκµεταλλεύονται µια σχεδόν άγνωστη κυβερνητική πρωτοβουλία, που επιτρέπει σε µικρές επιχειρήσεις να «κλείνουν» συµβόλαια του αµερικανικού στρατού.

Παρά το ταπεινό ξεκίνηµά τους, καταφέρνουν να βγάλουν πολλά χρήµατα και να ζήσουν τη µεγάλη ζωή. Όµως, οι δύο φίλοι θα χάσουν κάθε έλεγχο όταν θα κλείσουν µια συµφωνία 300 εκατοµµυρίων δολαρίων για εξοπλιστικά συστήµατα του αφγανικού στρατού – µια συµφωνία που θα τους φέρει σε επαφή µε σκοτεινούς ανθρώπους, πίσω από τους οποίους, όπως θα αποδειχθεί, κρύβεται η ίδια η Αµερικανική κυβέρνηση.

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στον κινηματογράφο NANA CINEMAX CYTA, συμπληρώνοντας τη φόρμα του διαγωνισμού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι νικητές θα ενημερωθούν το πρωί της Δευτέρας.

Στις αίθουσες από τις 22 Σεπτεμβρίου σε διανομή Tanweer

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024