Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Σύλληψη τριών Σύρων «σε αποστολή της ISIS»

Γερμανία: Σύλληψη τριών Σύρων «σε αποστολή της ISIS»

Τρεις Σύρους, για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι πήγαν στη Γερμανία κατ’ εντολήν του Ισλαμικού Κράτους, συνέλαβαν οι γερμανικές Αρχές, στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν. Οι εισαγγελείς έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι τρεις άνδρες, ηλικίας 17 έως 26 ετών, έφθασαν στη Γερμανία τον Νοέμβριο του 2015, «είτε για να φέρουν εις πέρας κάποια αποστολή της ISIS είτε με σκοπό να περιμένουν περαιτέρω οδηγίες».

Τρεις Σύρους, για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι πήγαν στη Γερμανία κατ’ εντολήν του Ισλαμικού Κράτους, συνέλαβαν οι γερμανικές Αρχές, στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

Οι εισαγγελείς έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι τρεις άνδρες, ηλικίας 17 έως 26 ετών, έφθασαν στη Γερμανία τον Νοέμβριο του 2015, «είτε για να φέρουν εις πέρας κάποια αποστολή της ISIS είτε με σκοπό να περιμένουν περαιτέρω οδηγίες».

Δεν έχει γίνει ωστόσο μέχρι στιγμής γνωστό πού θα μπορούσε να είχε λάβει χώρα μία τέτοια επίθεση. «Δεν έχουν διαπιστωθεί συγκεκριμένες αποστολές ή οδηγίες, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διενεργηθεί μέχρι στιγμής», ανακοινώθηκε από τη γερμανική εισαγγελία την Τρίτη.

Περίπου ένα εκατομμύριο πρόσφυγες πήγαν στη Γερμανία το 2015. Οι ανησυχίες έχουν ενταθεί έπειτα από μία σειρά βίαιων επιθέσεων, τρεις εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν από αιτούντες άσυλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024