Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση στη σκηνή του «Dancing With The Stars» δέχτηκε ο Λόχτε

Επίθεση στη σκηνή του «Dancing With The Stars» δέχτηκε ο Λόχτε

Με απόλυτη αποτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Ράιαν Λόχτε να απολυτρωθεί από το σκάνδαλο στο Ρίο συμμετέχοντας στο σόου «Dancing With The Stars». Στην παρθενική του εμφάνιση, ο - μελαχρινός πλέον - αμερικανός κολυμβητής δέχτηκε επίθεση επί σκηνής από δύο άνδρες σε έξαλλη κατάσταση.

Με απόλυτη αποτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Ράιαν Λόχτε να απολυτρωθεί από το σκάνδαλο στο Ρίο συμμετέχοντας στο σόου «Dancing With The Stars». Στην παρθενική του εμφάνιση, ο – μελαχρινός πλέον – αμερικανός κολυμβητής δέχτηκε επίθεση επί σκηνής από δύο άνδρες σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Λόχτε έγινε ευρέως γνωστός όταν κατήγγειλε ότι δήθεν έπεσε θύμα κλοπής μαζί με τρεις άλλους κολυμβητές στο Ρίο και εκ των υστέρων παραδέχτηκε ότι «υπερέβαλλε». Η ιστορία τού κόστισε αρκετά: έχασε και τους τέσσερις χορηγούς του και αποκλείστηκε από τους αγώνες για 10 μήνες. Το «Dancing with Stars» έμοιαζε με την τελευταία του ευκαιρία να βελτιώσει το προφίλ του και να μη χάσει την πολυπόθητη επαφή του με τα φώτα της δημοσιότητας.

Χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η κριτής που μιλούσε εκείνη την ώρα στον κολυμβητή πανικοβλήθηκε ελαφρώς φωνάζοντας «κάντε πίσω, κάντε πίσω». Ο παρουσιαστής επίσης αντέδρασε γρήγορα, διακόπτοντας το πρόγραμμα. Αν κάποιος πληγώθηκε, όπως ομολόγησε μετά το πέρας του διαλείμματος, ήταν ο ίδιος ο Λόχτε.

«Είμαι καλά. Τόσα πολλά συναισθήματα περνούν αυτή τη στιγμή από το μυαλό μου. Είμαι λόγο πληγωμένος. Ήρθα εδώ και ήθελα να κάνω κάτι για το οποίο δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Και το έκανα», αρκέστηκε να δηλώσει.

Το περιστατικό έληξε με τη σύλληψη των δύο ανδρών από την Αστυνομία του Λος Άντζελες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024