Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουέστ Χαμ ψάχνει τα 1,2 εκατ. ευρώ του Μαζουακού!

Η Γουέστ Χαμ ψάχνει τα 1,2 εκατ. ευρώ του Μαζουακού!

Ερευνα διεξάγει η Γουέστ Χαμ πως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Daily Mail» για να διαπιστώσει που κατάληξε ποσό ύψους 1.200.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό.

Ερευνα διεξάγει η Γουέστ Χαμ πως αποκαλύπτει η εφημερίδα «daily mail» για να διαπιστώσει που κατάληξε ποσό ύψους 1.200.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα«σφυριά» θεωρούν ότι πλήρωσαν 1.200.000 ευρώ περισσότερα. Μάλιστα εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.

«Εκτιμάται ότι η ιεραρχία στην ομάδα θέλει να βεβαιωθεί ότι η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε σωστά και από τις δύο πλευρές της συμφωνίας.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί χάος με το πρωτάθλημα να καθυστερεί να ξεκινήσει καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά» αναφέρεται.

Ετσι με εντολή του πρόεδρου Ντέιβιντ Σάλιβαν και του γραμματέα, Αντριου Πίντσερ ο ερευνητής έχει χρεωθεί με την προσπάθεια να εντοπίσει ποιος έλαβε προμήθεια για τη συμφωνία καθώς υπάρχει ο φόβος ότι η τιμή για τον Μαζουακού είναι φουσκωμένη» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024