Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Μπαρνς προστίθεται στο «Punisher» του Netflix

Ο Μπεν Μπαρνς προστίθεται στο «Punisher» του Netflix

...

Μαντώ Σιώμου

Εδώ και καιρό είναι γνωστό, ότι ακόμη ένας ήρωας της Marvel απέκτησε δική του σειρά στο Netflix, μετά τα Daredevil, Jessica Jones,Luke Cage, Iron fist και The Defenders.

Η διάσημη υπηρεσία streaming έχει παραγγείλει την πρώτη σεζόν, του spin off The Punisher με πρωταγωνιστή τον Τζον Μπέρνταλ (που έγινε γνωστός στο κοινό ως Σέιν στο Walking Dead), ο οποίος υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον θανάσιμο εκδικητή Φρανκ Καστλ, στo δεύτερο κύκλο του Daredevil. Ο Στιβ Λάιτφουτ του Hannibal, έχει αναλάβει την παραγωγή, ενώ θα υπογράψει και τα δύο πρώτα επεισόδια.

Τώρα στο καστ προστίθεται και ο ηθοποιός Μπεν Μπαρνς, από τις ταινίες «Το Χρονικό της Νάρνια» και την επερχόμενη σειρά Westworld. Σύμφωνα με το TV Line, δεν υπάρχουν διευκρινίσεις ποιον ρόλο θα υποδυθεί, ωστόσο φημολογείται ότι ο χαρακτήρας του θα είναι ένας «ταλαντούχος, διεφθαρμένος εγκληματίας» o Μπόμπι Σέιντ. Ο χαρακτήρας αυτός, δημιουργήθηκε για την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του 2004, με «τιμωρό» τον Τζέιμς Καρπινέλο και δεν υπήρχε στα πρωτότυπα κόμικ.

Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι το Punisher, έχει αρχίσει τις οντισιόν για το ρόλο του Ντένις Λάντστρομ, που υποκαθιστά τον Ντέιβιντ Λίμπερμαν, γνωστό στα κόμικ ως Microchip ή Micro. Ο Micro για πολλά χρόνια, ήταν σύμμαχος και φίλος του Φρανκ Καστλ, αλλά σταδιακά έγινε εχθρός του. Ενώ, λέγεται πως θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το 2018.

Η Marvel ωστόσο, παραμένει σιωπηλή για την εμφάνιση του Τζον Μπέρνταλ ως τιμωρός, στην επερχόμενη μίνι σειρά The Defenders, η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει πριν το Punisher.

Πάντως, τόσο η Marvel όσο και το Netflix έχουν δείξει τον ενθουσιασμό τους για την δυναμική και εξαιρετική -όπως έχουν σχολιάσει- ερμηνεία του Τζον ως Φρανκ Καστλ, ευχαριστώντας το κοινό και λέγοντας πως ανυπομονούν να δουν την εξέλιξή του, υπό τις οδηγίες του παραγωγού Στιβ Λάιτφουτ.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024