Porsche Panamera «Shooting Brake» 2017: Ραντεβού την άνοιξη
Πληροφορίες από το εσωτερικό της φίρμας αναφέρουν ότι η Porsche θα αποκτήσει πολύ σύντομα το πρώτο της wagon με την μορφή μιας shooting brake έκδοση της νέας, δεύτερης γενιάς της Panamera.
Η Porsche επιταχύνει τις διαδικασίες για τον εμπλουτισμό της νέας γενιάς της Panamera -και όχι μόνο της Panamera- καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο wagon στην ιστορία της με την μορφή μιας shooting brake έκδοσης της νέας γενιάς του τετράθυρου coupe της.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της φίρμας, η υπό εξέλιξη shooting brake έκδοση της Panamera έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για την έκθεση της Γενεύης την άνοιξη του 2017 όπου και θα παρουσιαστεί προσθέτοντας στο βελτιωμένο μείγμα της δεύτερης γενιάς του τετράθυρου coupe μια δόση πρακτικότητας η οποία υπόσχεται να μην στερήσει τίποτα από τα εθιμοτυπικά χαρακτηριστικά της Panamera ως Porsche.
Αν και οι πληροφορίες που αφορούν την νέα έκδοση δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως, κάθε άλλο παρά απίθανο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Porsche θα συμπληρώσει ορισμένα κομμάτια του παζλ για το πρώτο της wagon, από την προσεχή διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της, σύσσωμη η γκάμα της νέας γενιάς Panamera.
auto.in.gr
- Κατηγορητήριο-καταπέλτης για τον Ηλιόπουλο
- Πειθαρχική δίωξη σε Ηλιόπουλο και ΑΕΚ
- Γρίπη D και κορονοϊός των σκύλων – Νέοι αναδυόμενοι ιοί αναγνωρίστηκαν ως απειλή για τη δημόσια υγεία
- Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών το μεσημέρι στη Νίκαια – Ποιες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι
- Ο πατέρας της Νίκολα Πελτζ επικρίνει τον τρόπο που οι Μπέκαμ εκθέτουν την οικογένεια στη δημοσιότητα
- Τραμπ: Νέα επίθεση σε δημοσιογράφο του CNN που τον ρώτησε για τον Έπσταϊν – «Είσαι η χειρότερη, δεν χαμογελάς»

