Μαϊστόροβιτς: «Φυσάει ούριος άνεμος, κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση»
Γεμάτος αισιοδοξία εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αναφέρθηκε αρκετές φορές στον «ούριο άνεμο» που φυσάει για την ομάδα, ως ενδεικτικό στοιχείο των επιτυχιών που θα ακολουθήσουν.
Γεμάτος αισιοδοξία εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αναφέρθηκε αρκετές φορές στον «ούριο άνεμο» που φυσάει για την ομάδα, ως ενδεικτικό στοιχείο των επιτυχιών που θα ακολουθήσουν.
«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αποφασίζει πως θα παίζει η ομάδα. Είναι μια θέση που απαιτεί υπευθυνότητα. Δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου. Είναι ομαδική δουλειά. Πρέπει να πιστέψουμε όλοι στην ομαδική δουλειά. Είναι δύσκολο και χρειάζεται πολύ μεγάλη υπευθυνότητα» είπε ο 39χρονος Σουηδός που επιστρέφει στην Ενωση μετά από έξι χρόνια, καθώς υπήρξε ο «βράχος» της άμυνάς της από το 2008 έως το 2010.
«Οταν ήμουν εδώ ως ποδοσφαιριστής, ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τα τρια τελευταία χρόνια, δουλεύω ως εκπρόσωπος παικτών και έχω δημιουργήσει ένα δίκτυο που θα με βοηθήσει. Το καλό είναι πως ξέρω τι περιμένουν οι οπαδοί από την ομάδα, ξέρω ανθρώπους εδώ, ξέρω το μέγεθος της ομάδας και αυτό μπορεί να με βοηθήσει. Είναι σημαντικό που βρίσκομαι σε γνώριμο περιβάλλον» είπε ο «Μαϊστρο» και συμπλήρωσε:
«Φυσάει ούριος άνεμος και αισθάνομαι πως κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Νομίζω πως η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει. Η ποιότητα υπάρχει, η ιστορία της ΑΕΚ είναι σημαντική και αν δουλέψουμε σαν οικογένεια, θα πετύχουμε τον σκοπό μας».
Για τη μεταγραφική δραστηριότητα που σκοπεύει να αναπτύξει, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι να φέρνεις καλούς παίκτες. Και δεν έχει σημασία η καταγωγή τους. Πρέπει να φέρουμε τους κατάλληλους παίκτες, για την δουλειά που τους θέλει ο προπονητής. Θα πρέπει να έχουν τη νοοτροπία για να παίξουν σε μεγάλο σύλλογο. Θα πρέπει να είναι παίκτες που όταν έρχονται εδώ, θα δουλέψουν και θα έχουν νοοτροπία να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει πρωταθλήτρια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442