Σκόνταψε στο «Λίμπερτι» η Τσέλσι, χαμόγελα στη Σίτι
Στο «Λίμπερτι» σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Τσέλσι στο ξεκίνημα του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «μπλε» υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 2-2 από τη Σουόνσι και έπεσαν από την κορυφή της κατάταξης, όπου φιγουράρει πλέον μόνη η Μάντσεστερ Σίτι.
Στο «Λίμπερτι» σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Τσέλσι στο ξεκίνημα του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «μπλε» υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 2-2 από τη Σουόνσι και έπεσαν από την κορυφή της κατάταξης, όπου φιγουράρει πλέον μόνη η Μάντσεστερ Σίτι.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε με τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά πλήρωσε ακριβά δύο «φτηνά» λάθη στην άμυνά της.
Πρώτα ένα αχρείαστο πέναλτι που παραχώρησε ο Κουρτουά στο όριο της περιοχής, πέφτοντας άτσαλα πάνω στον Σίγκουρντσον, ο οποίος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα.
Και λίγο αργότερα, ένα «πούλημα» της μπάλας από τον Κέιχιλ, που έχασε (με υποψία επιθετικού φάουλ) από τον Φερ, με τον Ολλανδό να δίνει προβάδισμα στους «κύκνους». Οι Λονδρέζοι πίεσαν ως το τέλος για την ανατροπή, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν, ξανά με τον Ντιέγκο Κόστα.,
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους