Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας εν όψει ΔΕΘ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας εν όψει ΔΕΘ

Συλλαλητήριο στo κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 7.000 μέλη του ΠΑΜΕ,  ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ, παρουσία του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα. Συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και κατευθύνθηκαν έως τη Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αντίστοιχο συλλαλητήριο θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Συλλαλητήριο στo κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 7.000 μέλη του ΠΑΜΕ, ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ, παρουσία του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και κατευθύνθηκαν έως τη Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

«»Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», λέει ο λαός μας. Και οι φίλοι του κυρίου Τσίπρα, ο Ολάντ, ο Ρέντσι και οι υπόλοιποι, ματώνουν και τους δικούς τους λαούς με τα αντιλαϊκά μέτρα που συνεχώς περνάνε, όπως κάνει άλλωστε και η ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Καμία αυταπάτη ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει καλύτερη με τις συναντήσεις των Νοτίων και τις διακηρύξεις των Αθηνών. Ο λαός μας να κοιτάξει κάτω, δίπλα του και όχι ψηλά στις κορυφές, να μην περιμένει τίποτα από όλους αυτούς, από το αν θα ενωθούν οι ηγέτες του Νότου, της Ευρώπης.

»Να κοιτάξει δίπλα του, να ενωθεί ο εργάτης με τον αυτοαπασχολούμενο αγρότη, τον επαγγελματία, τον επιστήμονα και να περάσουν σε μια πραγματική αντεπίθεση. Το ΚΚΕ σε αυτό τον αγώνα θα βρίσκεται μπροστά» είπε ο γγ του ΚΚΕ.

Αντίστοιχο συλλαλητήριο θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024