Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oι καλύτερες αναφορές σε ταινίες τρόμου από το «American Horror Story»

Oι καλύτερες αναφορές σε ταινίες τρόμου από το «American Horror Story»

Δείτε το βίντεο

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Ο «Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι», η «Λάμψη», το «Σουσπίρια» και άλλες πολλές κλασικές ταινίες τρόμου, ενέπνευσαν την διάσημη ανθολογική σειρά του Ράιαν Μέρφι, American Horror Story, η οποία είναι γεμάτη με κινηματογραφικά «τέρατα».

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στις προηγούμενες σεζόν της σειράς του FOX, θα θυμηθούμε τον χαρακτήρα Κιτ Γουόκερ, από το Asylum (2ος κύκλος), να βασανίζεται όπως ο Άλεξ στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι», καθώς και την πρώτη εμφάνιση του κατά συρροήν κλόουν δολοφόνου Twisty στο Freak Show (4ος κύκλος), αλά Μάικλ Μάγιερς του «Ηalloween». Ενώ, δεν θα ξεχάσουμε πως χρησιμοποιήθηκε η χαρακτηριστική μουσική σύνθεση του Μπέρναρντ Χέρμαν από το «Ψυχώ», σε ένα από τα πιο τρομακτικά επεισόδια του Murder House (1ος κύκλος).

Λίγο πριν την πρεμιέρα της αινιγματικής έκτης σεζόν, το Screencrush ετοίμασε ένα «ανατριχιαστικό» αφιέρωμα μέσα από ένα βίντεο, με τις καλύτερες αναφορές της σειράς σε κλασικές ταινίες τρόμου, από όλες τις προηγούμενες σεζόν.

Ο μυστηριώδης έκτος κύκλος του American Horror Story θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο FΟX. Το κανάλι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω της εφαρμογής FΟΧ Play.

entertainment.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024