Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Προπληρωμένες κάρτες για σχολικά είδη σε 1.150 παιδιά από την «Αποστολή»
O φιλανθρωπικός οργανισμός διέθεσε ειδικές προπληρωμένες κάρτες για αγορά σχολικών ειδών αξίας 40 ευρώ σε 1.150 μαθητές μέλη πολύτεκνων οικογενειών με πολύ χαμηλό εισόδημα

Προπληρωμένες κάρτες για σχολικά είδη σε 1.150 παιδιά από την «Αποστολή»

Προπληρωμένες κάρτες σε 1.150 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών για αγορά της σχολικών ειδών διέθεσε η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Προπληρωμένες κάρτες σε 1150 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών για αγορά της σχολικών ειδών διέθεσε η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Με τη μέριμνα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο φιλανθρωπικός οργανισμός προχώρησε στην παράδοση ειδικών προπληρωμένων καρτών για αγορά των σχολικών ειδών αξίας 40 ευρώ σε 1.150 μαθητές μέλη πολύτεκνων οικογενειών με πολύ χαμηλό εισόδημα.

«Ο Αρχιεπίσκοπος με την «Αποστολή» πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας μας, που ταλανίζεται από μια βαθιά πολύπλευρη κρίση, είναι η ποιοτική εκπαίδευση και η συνολική μόρφωση των παιδιών», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας μιλώντας στους γονείς και τους μαθητές.

«Η Εκκλησία με τον Φιλανθρωπικό της Οργανισμό και φέτος υποστηρίζει τα παιδιά δίνοντας τους, με πολύπλευρα υποστηρικτικά προγράμματα, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εφόδια, παιδεία και γνώση. Στο σχολείο προετοιμάζεται η αυριανή μας πατρίδα, φωτεινότερη, με επίγνωση της ιστορίας και των αξιών της παραδόσεώς μας και αυτό το έργο η Εκκλησία το βοηθά με όλες τις δυνάμεις της» πρόσθεσε.

Οι πολύτεκνες οικογένειες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι μέλη της ΕΠΑ (Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών), της ΠΕΦΙΠ (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων), της ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ αλλά και πολυμελείς οικογένειες που εξυπηρετούνται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της «Αποστολής» στον Ταύρο, στη Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά από την «Αποστολή» και φέτος η διανομή πακέτων τροφίμων σε χιλιάδες μαθητές και σχολικών ειδών, η λειτουργία Κέντρων Φροντίδας και Απασχόλησης παιδιού, τα κοινωνικά φροντιστήρια και των παιδικών σταθμών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024