Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Volvo V90 σε γνώριμα Cross Country μονοπάτια

To Volvo V90 σε γνώριμα Cross Country μονοπάτια

Η σουηδική φίρμα προαναγγέλλει την επικείμενη προσθήκη της Cross Country έκδοσης στην γκάμα του V90 με ένα video που ανατρέχει στην παράδοση των περιπετειωδών wagon εκδόσεων της φίρμας η οποία ξεκίνησε πριν 20 χρόνια.

Το πιο πρόσφατο μέλος της νέας σειράς 90 ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην γκάμα του την πιο περιπετειώδη έκφανση του, όπως ανακοίνωσε επισήμως η σουηδική φίρμα με ένα video-teaser το οποίο, αφού διατρέχει την παράδοση των Cross Country μοντέλων της Volvo, καταλήγει σε μια εικόνα που αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση του V90 Cross Country. Σύμφωνα με τις συστάσεις η αποκάλυψη του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Οι Cross Country εκδόσεις είναι για πολλούς ανθρώπους η αυθεντική έκφραση των αυτοκινήτων Volvo. Ήταν εξαρχής ένα επιτυχημένο concept, ιδανικό για τις απαιτητικές κλιματικές συνθήκες με ό,τι αυτές συνεπάγονται για το οδικό δίκτυο εδώ στη Σουηδία», αναφέρει ο επικεφαλής της Volvo, Hakan Samuelsson, στο συνοδευτικό σημείωμα του video teaser που ανατρέχει την 20χρονη ιστορία της Volvo στις Cross Country εκδόσεις οι οποίες πρωτοεμφανίστηκαν το 1996 με το V70 XC, συνδυάζοντας την πρακτικότητα ενός wagon με την περιπετειώδη χρηστικότητα των crossover και πλέον, όπως σημειώνει η σουηδική φίρμα, έχουν καθιερωθεί σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία.

«Ήμασταν εξαρχής πολύ προσεκτικοί προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η λογική των Cross Country δεν θα αποτελούσε μόνο μια περιπετειώδη σχεδιαστική σπουδή. Θέσαμε πολύ υψηλά τον πήχη για τις ικανότητες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων στον πραγματικό κόσμο, ενώ όσο εξελίσσαμε την κατηγορία προσθέσαμε στοιχεία που θα εξασφάλιζαν την αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας που περιμένουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volvo», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης της Volvo, Peter Mertens.

Στις ίδιες ακριβώς αρετές αναμένεται να υπακούσει και το επόμενο μέλος των Cross Country, V90 το οποίο θα αυξήσει την απόστασή του από το έδαφος και την ποσότητα προστατευτικών περιμετρικά και κάτω από το αμάξωμα και με την συνδρομή του συστήματος τετρακίνησης το οποίο θα αποτελεί κοινό παρονομαστή όλων των εκδόσεων κινητήρα θα κληθεί να αντεπεξέλθει σε πιο απαιτητικές και περιπετειώδεις διαδρομές χωρίς να απεμπολήσει το δίπτυχο άνεσης-πολυτέλειας που υπόσχεται η Volvo και η νέα σειρά 90.

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, οι επιλογές του V90 Cross Country αναμένεται να προέλθουν από την υψηλότερη κλίμακα -σε επίπεδο ισχύος- της γνώριμης γκάμας των 90αριών, συμπεριλαμβανομένoυ του Τ8 plug-in υβριδικού συνόλου.

auto.in.gr

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024