
Ο Μανωλάς υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα
Ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόκειται να φύγει από τη Ρόμα, ούτε στην προσεχή, χειμερινή, μεταγραφική περίοδο. Μετά το «θρίλερ» του καλοκαιριού με τις προτάσεις από αγγλικές ομάδες, ο Ελληνας διεθνής στόπερ είναι στις τελικές συζητήσεις για ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «τζιαλορόσι». Αυτό αναφέρει το «Sky Italia», επικαλούμενο πληροφορίες από τη διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας.
Ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόκειται να φύγει από τη Ρόμα, ούτε στην προσεχή, χειμερινή, μεταγραφική περίοδο. Μετά το «θρίλερ» του καλοκαιριού με τις προτάσεις από αγγλικές ομάδες, ο Ελληνας διεθνής στόπερ είναι στις τελικές συζητήσεις για ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «τζιαλορόσι». Αυτό αναφέρει το «Sky Italia», επικαλούμενο πληροφορίες από τη διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας.
Συγκεκριμένα υποστηρίζεται πως ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος ήταν μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων με την Τσέλσι να προσφέρει πάνω από 37 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του, αποφάσισε να μείνει στην «αιώνια πόλη» και απομένει η συνάντησή του με τους διοικούντες την ομάδας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δε θα πάρει χρήματα από πιθανή μεταπώληση του Μανωλά, καθώς το σχετικό δικαίωμα βάσει της συμφωνίας του με τη Ρόμα εξέπνευσε στις 31 του Αυγούστου.
Οι «τζιαλορόσι» ετοιμάζονται να τριπλασιάσουν τις αποδοχές του -θα φτάσουν 1.8 εκ. ευρώ τον χρόνο- και φυσικά να αυξήσουν την ρήτρα αποδέσμευσής του. Φημολογείται μάλιστα πως ο εκπρόσωπος του Μανωλά συναντήθηκε στην Τριγκόρια με τον Βάλτερ Σαμπατίνι για να δρομολογηθεί το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά





