Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10+1 χαρακτηριστικά για το iPhone 7 που ζητούν οι «πιστοί» της Apple

10+1 χαρακτηριστικά για το iPhone 7 που ζητούν οι «πιστοί» της Apple

Η εκδήλωση της Apple για την αναμενόμενη ανακοίνωση των διαδόχων των iPhone 6S και 6S Plus πρόκειται να ξεκινήσεις στις 8:00 μμ ώρα Ελλάδας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, και παρά το γεγονός ότι δεν αναμένονται δραστικές αλλαγές, υπάρχουν ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που στερούν από το περίφημο iPhone την τεχνολογική πρωτοπορία.

Η εκδήλωση της Apple για την αναμενόμενη ανακοίνωση των διαδόχων των iPhone 6S και 6S Plus πρόκειται να ξεκινήσεις στις 8:00 μμ ώρα Ελλάδας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, και παρά το γεγονός ότι δεν αναμένονται δραστικές αλλαγές, υπάρχουν ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που στερούν από το περίφημο iPhone την τεχνολογική πρωτοπορία.

Εάν λοιπόν η Apple θέλει να θεωρείται πρωτοπόρα, λένε κάτοχοι Android, τότε το επόμενο iPhone θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία ήδη προελαύνουν στα premium smartphone της Samsung, της LG, της Huawei, της HTC, της Motorola ή, στα Nexus που συνυπογράφει η Google.

Ανάμεσά τους,

  1. η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που προστίθεται σε ολοένα περισσότερα Android,
  2. η διπλή κάμερα με ταχύτερη αυτόματη εστίαση -για παράδειγμα, η Huawei με το P9 έχει κερδίσει τα βλέμματα με τη διπλή κάμερα και φακό 12Mpixel που συνυπογράφει η Leica-,
  3. o περισσότερος αποθηκευτικός χώρος (16GB, χωρίς δυνατότητα χρήσης κάρτας μνήμης microSD δεν θεωρείται πλέον επιλογή παρά το γεγονός ότι υπάρχει η φιλοξενία στο cloud),
  4. τα περισσότερα διαθέσιμα χρώματα, και μάλιστα σχετικά τολμηρά, φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, θεωρούνται ανερχόμενα. Το iPhone 7 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε silver, gold, rose gold, νέο ματ μαύρο και «piano black.»
  5. η πραγματική προστασία στο νερό και εδώ φημολογείται ότι πρώτη φορά το iPhone θα φέρει σχετική πιστοποίηση για καλή λειτουργία ακόμα κι αν η συσκευή βυθιστεί σε ένα μέτρο νερό επί μισή ώρα, με τη βοήθεια της απουσίας της υποδοχής 3.5mm για τα ακουστικά, αν και πρόκειται για μια απουσία δεν είδαν με καλό μάτι οι λάτρεις της μουσικής αφού θα χρειαστούν τουλάχιστον adapter ή νέα ακουστικά με υποδοχή Lightning
  6. καλύτερη απόδοση του ήχου -γιατί έδωσε 3 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Beats, λένε οι κάτοχοι iPhone, και αφήνει την HTC να πετυχαίνει καλύτερο αποτέλεσμα με το δικό της Boom;
  7. Απαιτήσεις για μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας και ταχύτερη φόρτιση εγείρουν επίσης οι χρήστες, και δείχνουν το Huawei Mate 8 με την οθόνη 6» και τη μπαταρία 4000mAh που με μισή ώρα φόρτισης είναι έτοιμο για ολόκληρη την επόμενη μέρα
  8. Ακόμα, η συζήτηση περιλαμβάνει και τα αιτήματα για περισσότερη μνήμη RAM, η οποία στα Android έχει αυξηθεί στα 3GB ή και στα 4GB.
  9. Οι πιο απαιτητικοί ζητούν ακόμα πιο φωτεινή οθόνη, άθραυστη οθόνη και
  10. αναγνώστη της ίριδας του ματιού εκτός από τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδιαίτερα στις οικονομικές συναλλαγές και όχι μόνο.
  11. Γιατί όχι και μια κάσκα VR για το iPhone, όπως για τα Galaxy της Samsung ή το G5 της LG;

Η εκδήλωση της Apple θα μεταδοθεί με την τεχνολογία live streaming της Apple και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και σε περιβάλλον Windows 10 από τον Edge. Διαφορετικά, θα χρειαστείτε μια συσκευή Apple με iOS 7 τουλάχιστον και Safari. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.apple.com/apple-events/september-2016/ ή, παρακολουθήστε τις εξελίξεις από το tech.in.gr.

Διαβάστε τι φημολογείται ότι θα έχει το επόμενο iPhone, για την ανάκληση του «καλύτερου smartphone» με Android, Galaxy Note7 από τη Samsung καθώς και για την έφεση που θα ασκήσουν κυβέρνηση της Ιρλανδίας και Apple κατά της απόφασης της Κομισιόν που απαιτεί από την Apple την καταβολή 13 δισ. + τόκους.

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024