Σε ακόμη μια… παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία, το εφετινό πρωτάθλημα της Super League δεν θα ξεκινήσει κανονικά με πρεμιέρα από την πρώτη αλλά από την τρίτη αγωνιστική. Εξήγηση πάντως υπάρχει και είναι η πίεση που άσκησε η NOVA στις ΠΑΕ προκειμένου να συμβεί αυτό, καθώς στην αντίθετη περίπτωση η συνδρομητική πλατφόρμα που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης απειλούσε με ενεργοποίηση των ρητρών κι αυτό σήμαινε μεγάλη οικονομική απώλεια για το συνεταιρισμό. Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των αγώνων.
Σε ακόμη μια… παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία, το εφετινό πρωτάθλημα της Super League δεν θα ξεκινήσει κανονικά με πρεμιέρα από την πρώτη αλλά από την τρίτη αγωνιστική.
Εξήγηση πάντως υπάρχει και είναι η πίεση που άσκησε η NOVA στις ΠΑΕ προκειμένου να συμβεί αυτό, καθώς στην αντίθετη περίπτωση η συνδρομητική πλατφόρμα που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης απειλούσε με ενεργοποίηση των ρητρών κι αυτό σήμαινε μεγάλη οικονομική απώλεια για το συνεταιρισμό.
Η πρώτη σέντρα, λοιπόν, θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου κι εκείνο που απομένει είναι να καθοριστεί επακριβώς το πρόγραμμα. Στη σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε το αποτέλεσμα ήταν 9-6 υπέρ της πρότασης για εκκίνηση από την 3η αγωνιστική.
Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λάρισα, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Πανιώνιος, Ξάνθη και Λεβαδειακός ψήφισαν υπέρ, ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα κατά και ο Παναθηναϊκός «λευκό».
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ για τα play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλεσμένος σε podcast και εξήγησε ότι ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει τον δεύτερο γιατί μαζί του ταυτίζεται περισσότερο.