
Νίκη του Άρη στο πρώτο του φιλικό στη Βουλγαρία
Στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου που έγινε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη, ο ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε την Λουκόϊλ Ακαντέμικ με 78-63.
Στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου που έγινε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη, ο ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε την Λουκόϊλ Ακαντέμικ με 78-63.
Ο Αρης έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 15-13. Με 7 πόντους του Κάμκινγκς έκλεισε το ημίχρονο στο 33-31. Στην τρίτη περίοδο, με 8 συνεχόμενους πόντους του Mαρμπλ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε διψήφια διαφορά (45-35) και στο 25′ το σκορ έγινε 49-35.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αρης ανέβασε την απόδοση του και αύξησε τη διαφορά και το σκορ έκλεισε στο 78-63. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα έξτρα πεντάλεπτο όπου για τον Αρη χρησιμοποιήθηκαν οι Φλιώνης, Δίπλαρος, Πουλιανίτης, Χρηστίδης και Μπάκνερ.
Τα δεκάλεπτα: 13-15, 31-33, 44-52, 63-78.
ΛΟΥΚΟΪΛ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ: Γκίμπσον 17, Zακ 14, Mίνκοφ 7, Γκρόζεφ 2, Βεσελίνοφ 4, Πετκόφ 2, Βιντένοφ 14, Βασίλιεφ 3.
ΑΡΗΣ: Κάμμινγκς 9, Ξανθόπουλος, Φλιώνης 2, Πουλιανίτης 3 (1), Ζάρας 7 (1),Μάρμπλ 17 (3), Μούρτος 7, Τσαϊρέλης 16, Χρηστίδης, Σίμτσακ, Μπάκενερ 8, Καββαδάς 9.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- H επιτυχία του «The Big Bang Theory» έκανε τον Τζιμ Πάρσονς να νιώθει άθλια
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Ο Μαρκ Κουκουρέγια στις κορυφαίες επιλογές των Ισπανών για… μπύρα
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα


