Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με ανατροπή για τις Ελπίδες κόντρα στην Αλβανία

Νίκη με ανατροπή για τις Ελπίδες κόντρα στην Αλβανία

Η εθνική ποδοσφαίρου των Ελπίδων νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της Αλβανίας στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017. Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό από το γκολ του Λατίφι, ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με τα τέρματα των Ιωαννίδη (44΄, πέναλτι) και Τσιλιανίδη (90΄) και πανηγύρισαν τη νίκη.

Η εθνική ποδοσφαίρου των Ελπίδων νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της Αλβανίας στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό από το γκολ του Λατίφι, ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με τα τέρματα των Ιωαννίδη (44΄, πέναλτι) και Τσιλιανίδη (90΄) και πανηγύρισαν τη νίκη.

Η Αλβανία άνοιξε το σκορ στο 22΄ με τον Λατίφι, ωστόσο η εθνική κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο. Ο Σκάλα είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 42ο λεπτό και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.

Η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της και έφτασε δύο λεπτά αργότερα στην ισοφάριση με το πέναλτι του Ιωαννίδη.

Στο 85΄ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς ο Τζανετόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα η εθνική να συνεχίσει με δέκα παίκτες.

Παρά την εξέλιξη αυτή, ωστόσο, οι διεθνείς προσπάθησαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ και το κατάφεραν στο 90΄ με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος «έγραψε» το 2-1, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Μπάρκας, Μύγας, Γιαννούλης (67΄ Τσιμίκας), Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης (36΄ Τσιλιανίδης), Δώνης, Χαρίσης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης (63΄ Κουλούρης), Μυστακίδης.

ΑΛΒΑΝΙΑ (Ρέντι Γιούπι): Στρακόσια, Γκουρίστα, Χοτζαλάρι, Σκάλα, Πρένγκα, Γκρέζντα (46΄ Καρίκι), Λάτσι, Μανάι, Μπάρε, Λατίφι, Τσεκίτσι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024