Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«ΗΧΩ» της Πόλης: Το τεύχος Σεπτεμβρίου στα περίπτερα

«ΗΧΩ» της Πόλης: Το τεύχος Σεπτεμβρίου στα περίπτερα

Η τέταρτη ειδική έκδοση της εφημερίδας ΗΧΩ, βρίσκεται στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από την 1η Σεπτεμβρίου. Το φύλλο περιλαμβάνει πολυσέλιδο ένθετο αφιέρωμα για τα Σεπτεμβριανά.

Η τέταρτηειδική έκδοση της εφημερίδας ΗΧΩ, βρίσκεται στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από την 1η Σεπτεμβρίου. Το φύλλο περιλαμβάνει πολυσέλιδο ένθετο αφιέρωμα για τα Σεπτεμβριανά.

Η ιστορική ελληνική εφημερίδα της ΚωνσταντινούποληςΗΧΩπου το 2017 συμπληρώνει 40 χρόνια έκδοσης, με δικό της αποκλειστικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα επιχειρεί να δώσει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα όχι μόνο στον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης αλλά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο Ελλάδας – Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.

Την εφημερίδα υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, καθηγ. Ιωάννης Μάζης, καθηγ. Αϊχάν Ακτάρ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Παναγιώτης Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανθή Αγγελοπούλου κ.ά.

Ανάμεσα στα θέματα του τέταρτουτεύχους βρίσκουμε συνεντεύξεις του Αλέξη Αλεξανδρή και του Πέτρου Μάρκαρη και 55 φωτογραφίες από τα γεγονότα του 1955. Στο τεύχος θα βρείτε πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις σε πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά γεγονότα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024