Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Ιταλίας 2016: Tαχύτερος της Παρασκευής ο L. Hamilton

GP Ιταλίας 2016: Tαχύτερος της Παρασκευής ο L. Hamilton

Τον καλύτερη επίδοση στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής σημείωσε ο L. Hamilton δείχνοντας έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή.

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο L. Hamilton σημειώνοντας τoν ταχύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας των ελεύθερων δοκιμών του GP Ιταλίας στο δεύτερο και τελευταίο σκέλος.

Ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ταχύτερος όλων με τα super soft ελαστικά της Pirelli απαντώντας στον N. Rosberg ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης της πρώτη περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.

Πίσω από τις δύο Mercedes τόσο στο FP1 όσο και στο FP2 κατάφεραν να πλασαριστούν οι δύο Ferrari που με αναβαθμισμένο κινητήρα δείχνουν πως έχουν τον πρώτο λόγο σε σχέση πάντα με τα μονοθέσια της Red Bull.

Όπως όλα δείχνουν οι Ricciardo και Verstappen θα έχουν ένα δύσκολο έργο στην πίστα της Monza καθώς ο κινητήρας της Renault υπολείπεται σε ισχύ.

Αρκετά ψηλά στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών βρέθηκε ο F. Alonso (έβδομη θέση) όπως άλλωστε και ο R. Grosjean (ένατη θέση), αφήνοντας εκτός δεκάδας τα μονοθέσια της Force India και συγκεκριμένα τους S. Perez και N. Hulkenberg οι οποίοι έρχονται από μια εξαιρετική εμφάνιση.

Δύσκολη ημέρα είχαν και οι Sainz-Kvyat καθώς με τον παλαιότερων προδιαγραφών κινητήρα της Ferrari δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν με τα μονοθέσια της Toro Rossο από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Το GP της Monza, το οποίο θα διατηρηθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 και τα επόμενα τρία χρόνια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον απόηχο της ανακοίνωσης του F. Massa πως εγκαταλείπει την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024