
Σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου ζητεί από τους φορείς η Σούπερ Λιγκ
Λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του Γιώργου Στράτου στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ο συνεταιρισμός εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις που πήραν τα μέλη της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Το πρώτο μέρος αφορά τον κ.Στράτο, ενώ το δεύτερο αναφέρει ότι διατυπώθηκε προς όλους τους φορείς η επιθυμία της Λίγκας ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου.
Λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του Γιώργου Στράτου στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ο συνεταιρισμός εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις που πήραν τα μέλη της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Το πρώτο μέρος αφορά τον κ.Στράτο, ενώ το δεύτερο αναφέρει ότι διατυπώθηκε προς όλους τους φορείς η επιθυμία της Λίγκας ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Κατά τις αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη ο κ. Γιώργος Κ. Στράτος.
2/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League διατύπωσε την επιθυμία προς όλους τους φορείς να πράξουν τα δέοντα, ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»


