Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριπλό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη

Τριπλό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη

Τρεις κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο 24ωρο, τελευταίο της μεταγραφικής περιόδου. Η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου. Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης και ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.Τέλος, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Κρουζέιρο ότι ο αμυντικός Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κλείσει στους πρωταθλητές.

Τρεις κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο 24ωρο, τελευταίο της μεταγραφικής περιόδου. Η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης και ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ. Ο Ρομάο είναι 32 ετών και αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνο.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Κρουζέιρο ότι ο αμυντικός Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κλείσει στους πρωταθλητές. Ο Βραζιλιάνος είναι μόλις 21 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και με αυτόν ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές «εκκρεμότητες» για τους «ερυθόλευκους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η «τρέλα» του Άγγλου σπίκερ στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης «τρελαίνοντας» τους πάντες. Ακόμη και τον Άγγλο σπίκερ που έκανε την περιγραφή και εκστασιάστηκε με την ομαδάρα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024