Τρεις κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο 24ωρο, τελευταίο της μεταγραφικής περιόδου. Η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου. Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης και ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.Τέλος, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Κρουζέιρο ότι ο αμυντικός Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κλείσει στους πρωταθλητές.
Τρεις κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο 24ωρο, τελευταίο της μεταγραφικής περιόδου. Η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου.
Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης και ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ. Ο Ρομάο είναι 32 ετών και αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνο.
Τέλος, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Κρουζέιρο ότι ο αμυντικός Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κλείσει στους πρωταθλητές. Ο Βραζιλιάνος είναι μόλις 21 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και με αυτόν ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές «εκκρεμότητες» για τους «ερυθόλευκους».
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.