Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέλνουν Μπρούνο Βιάνα στον ΟΣΦΠ οι Βραζιλιάνοι

Στέλνουν Μπρούνο Βιάνα στον ΟΣΦΠ οι Βραζιλιάνοι

Δεδομένη θεωρούν, ΜΜΕ της Βραζιλίας, την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, Μπρούνο Βιάνα, από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν, είναι ο εκλεκτός του Πάουλο Μπέντο, αφού ο Πορτογάλος προπονητής τον γνωρίζει καλά, από την συνεργασία τους στην Κρουζέιρο. Εν τω μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα από τη προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη. Ο Πάουλο Μπέντο είδε τους Ντε Λα Μπέγια, Πάρντο και Μπουχαλάκη να παίρνουν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι και οι τρεις θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεδομένη θεωρούν, ΜΜΕ της Βραζιλίας, την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, Μπρούνο Βιάνα, από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν, είναι ο εκλεκτός του Πάουλο Μπέντο, αφού ο Πορτογάλος προπονητής τον γνωρίζει καλά, από την συνεργασία τους στην Κρουζέιρο.

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Βιάνα έχει δεχθεί πρόταση και το διοικητικό συμβούλιο της Κρουζέιρο αποφάσισε την παραχώρησή του. «Η μοίρα του είναι ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα,» σημειώνουν χαρακτηριστικά. «Η διαπραγμάτευση έγινε από τον Ζόρζε Μασάδο. Η συμφωνία είναι κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα,» προσθέτουν.

Μπήκαν στο πρόγραμμα Πάρντο, Μπουχαλάκης και Ντε Λα Μπέγια

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη. Ο Πάουλο Μπέντο είδε τους Ντε Λα Μπέγια, Πάρντο και Μπουχαλάκη να παίρνουν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι και οι τρεις θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η μεγαλύτεδη ανησυχία του προπονητή των Πειραιωτών αφορούσεν τον Ντε Λα Μπέγια, για τον οποίο υπήρχαν φόβοι ότι είχε υποστεί θλάση στο ματς των play off του Europa League με την Αρούκα. Το μυϊκό πρόβλημα του Ισπανού αμυντικού δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρό κι έτσι ξεκίνησε να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Σιόβας και Ελαμπντελαουί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Ελαμπντελαουΐ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024