To Suntan προβλήθηκε στο ferry boat της Αντιπάρου για καλό σκοπό
...
Μετά από μία αντίστοιχη πρωτοβουλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου SeaNema που διοργανώθηκε στην Κεφαλονιά, το Suntan του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου προβλήθηκε στο ferry boat Αγία Μαρίνα της Αντιπάρου την Παρασκευή και το Σάββατο για καλό σκοπό.
To Φεστιβάλ SeaNema είχε την ιδέα να προβάλει το Suntan σε ferry boat της Κεφαλονιάς, μία ιδέα που υιοθέτησε ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος για να προβάλει την ταινία στο υπαίθριο γκαράζ του ferry boat Αγία Μαρίνα στην Αντίπαρο, το νησί όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας.
Την Παρασκευή και το Σάββατο η ταινία προβλήθηκε στο ferry boat που συνδέει Πάρο και Αντίπαρο και τα έσοδα θα δοθούν για την ανακαίνιση της ιατρικής μονάδας του νησιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη σκηνή της ταινίας εκτυλίσσεται στο ferry boat όπου πραγματοποιήθηκε η προβολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442