Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«La Seniora» στην ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο

«La Seniora» στην ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο

Τον επιτυχημένο δρόμο των ισπανικών σειρών φαίνεται πως ακολουθεί η ΕΡΤ, που μετά την ανταπόκριση που είχε από το κοινό η προηγούμενη σειρά «Η μοδίστρα» συνεχίζει να επιμένει ισπανόφωνα, με την ίδια πρωταγωνίστρια, Αντριάνα Ουγκάρτε και τη σειρά «La Seniora». Η υπόθεση θυμίζει κάτι από τα «Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας». Δραματική σειρά και άκρως αισθηματική, γαρ, […]

Τον επιτυχημένο δρόμο των ισπανικών σειρών φαίνεται πως ακολουθεί η ΕΡΤ, που μετά την ανταπόκριση που είχε από το κοινό η προηγούμενη σειρά «Η μοδίστρα» συνεχίζει να επιμένει ισπανόφωνα, με την ίδια πρωταγωνίστρια, Αντριάνα Ουγκάρτε και τη σειρά «La Seniora».

Η υπόθεση θυμίζει κάτι από τα «Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας». Δραματική σειρά και άκρως αισθηματική, γαρ, που διαδραματίζεται στα 1920, όταν δυο νέοι, η Βικτώρα και ο Ανχελ ερωτεύονται, σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Ισπανίας.

Ερχόμενοι από διαφορετικούς κόσμους όμως, εκείνη κόρη ενός πάμπλουτου επιχειρηματία ενώ εκείνος γόνος φτωχής οικογένειας, υποκύπτουν στις κοινωνικές νόρμες και χωρίζουν.

Αρκετά χρόνια αργότερα ξανασυναντιούνται. Η Βικτώρια είναι μια ισχυρή επιχειρηματίας και ο Άνχελ…ιερέας!

Η σειρά θα προβληθεί τον Σεπέμβρη, στην ΕΡΤ2, και πρωταγωνιστούν οι Αντριάνα Ουγκάρτε, Ροντόλφο Σάντσο, Ρομπέρτο Ενρίκες κ.λ.π.
Έχει τιμηθεί με βραβεία στην χώρα παραγωγής της και ήταν υποψήφια για ακόμα περισσότερα. Εκτείνεται σε τρεις κύκλους (2008-2010).

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς!

entertainment.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024