Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα για το «Happy Day»

Πρεμιέρα για το «Happy Day»

Με «Happy Day» ξεκινά το πρωΐ της Δευτέρας,12 Σεπτεμβρίου, ο Alpha. Μετά από τρεις σεζόν καθημερινής συντροφιάς, η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα ξαναπεί καλημέρα από τον τηλεοπτικό «αέρα». Την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, δίπλα στην παρουσιάστρια, θα βρίσκονται σταθερά η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και […]

Με «Happy Day» ξεκινά το πρωΐ της Δευτέρας,12 Σεπτεμβρίου, ο Alpha. Μετά από τρεις σεζόν καθημερινής συντροφιάς, η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα ξαναπεί καλημέρα από τον τηλεοπτικό «αέρα». Την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, δίπλα στην παρουσιάστρια, θα βρίσκονται σταθερά η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς. Η κεφάτη παρέα της πρωινής εκπομπής με την ξεχωριστή χημεία θα μοιράζεται με το κοινό όσα μπορούν να αποφορτίσουν τη βαριά καθημερινότητα: συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό, εξελίξεις στη showbiz, τελευταίες τάσεις της μόδας, tips ομορφιάς, συμβουλές για γονείς και παιδιά, συνταγές μαγειρικής.

Και φυσικά, η εκπομπή θα κάνει focus στην τρέχουσα επικαιρότητα, μέσα από την καθιερωμένη ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989. Εκεί, θα βρίσκονται και φέτος ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι, θα παρακολουθούν και θα αναλύουν πρόσωπα και γεγονότα.
Καθημερινά, 08:00 – 11:00

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024