Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνές Συνέδριο στα Χανιά για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Διεθνές Συνέδριο στα Χανιά για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και της Απασχόλησης των Γυναικών «Εργάνη» διοργανώνουν  διεθνές  συνέδριο με θέμα «Entrepreneurship in Turbulent Times», το οποίο πραγματοποιείται στα Χανιά, στις 29-30 Αυγούστου.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και της Απασχόλησης των Γυναικών «Εργάνη» διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με θέμα «Entrepreneurship in Turbulent Times», το οποίο πραγματοποιείται στα Χανιά, στις 29-30 Αυγούστου.

Το Διεθνές Συνέδριο φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή ένα ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην γυναικεία επιχειρηματικότητα ως και στις διάφορες διαστάσεις, οι οποίες επιδρούν στην επιχειρηματικότητα.Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Το συνέδριο υποστηρίζεται πλήρως μέσω επιχορήγησης, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου με τίτλο «Sinking inequality: Business startup motivation and business growth in female entrepreneurship-For.EMO.sT» (Έργο Νο 3864) του Προγράμματος «Diversity, inequalities and social inclusion» (τομέας του προγράμματος «Research within Priority Sectors»), το οποίο συγχρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο Χρηματοδοτικό Χώρο ΕΟΧ 2009 -2014 και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας, 4ος Όροφος, Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Χανιά (Πλατεία Αγορά, απέναντι από την Δημοτική Αγορά Χανίων).

Η παρακολούθηση του συνεδρίου μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία ή μέσω του Διαδικτύου.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://foremost.tuc.gr/conference/registration/

Πληροφορίες: www.foremost.tuc.gr/conference/

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024