Η Ιορδανία άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχθηκε ως ήρωα τον Αχμάντ Αμπουγκαούς, χρυσό Ολυμπιονίκη του ταεκβοντό στην κατηγορία των 68κ., ο οποίος χάρισε στην αραβική χώρα το παρθενικό της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Ιορδανία άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχθηκε ως ήρωα τον Αχμάντ Αμπουγκαούς, χρυσό Ολυμπιονίκη του ταεκβοντό στην κατηγορία των 68κ., ο οποίος χάρισε στην αραβική χώρα το παρθενικό της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Αμάν για να υποδεχθούν τον 20χρονο αθλητή, ο οποίος επέστρεψε από το Ρίο (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας) με αεροπλάνο που ναύλωσε ειδικά γι΄αυτούς ο Βασιλιάς Αμπντάλα ο 2ος.
Σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες του Αμπουγκαούς με τη φράση «Η νεολαία μας, ο πλούτος μας».
Τον χρυσό Ολυμπιονίκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο τρεις πρίγκηπες. Ο αδελφός του εκλιπόντος πρώην Βασιλιά Χουσεϊν, Χασάν μπεν Ταλάλ, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιορδανίας, Φαϊζάλ μπεν Αλ-Χουσεϊν, και ο πρόεδρος της εθνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό, Ρασέντ μπεν Αλ-Χασάν.
Στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο οι αρχές πρόσφεραν ένα πιάτο Μανσάφ, το παραδοσιακό φαγητό της Ιορδανίας με κρέας και ρύζι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.