Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέρμα στα ψευτοδιλήμματα, Άλις Κούπερ για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Τέρμα στα ψευτοδιλήμματα, Άλις Κούπερ για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Έστω ότι είστε ανήσυχος και υπεύθυνος αμερικανός ψηφοφόρος και δεν θέλετε ούτε να ψηφίσετε τον Τραμπ, επειδή σας φαίνεται ανίδεος και επικίνδυνος, αλλά δεν σας πάει το χέρι ούτε να το ρίξετε στην Κλίντον, που θεωρείτε γέννημα των σωλήνων στους διαδρόμους της Ουάσινγκτον. Από το απελπιστικό αδιέξοδο έρχεται να σας βγάλει ο Άλις Κούπερ, που προσφέρεται για τον Λευκό Οίκο.

Έστω ότι είστε ανήσυχος και υπεύθυνος αμερικανός ψηφοφόρος και δεν θέλετε ούτε να ψηφίσετε τον Τραμπ, επειδή σας φαίνεται ανίδεος και επικίνδυνος, αλλά δεν σας πάει το χέρι ούτε να το ρίξετε στην Κλίντον, που θεωρείτε γέννημα των σωλήνων στους διαδρόμους της Ουάσινγκτον. Απελπιστικό αδιέξοδο.

Από αυτό το αδιέξοδο έρχεται να σας βγάλει ο Άλις Κούπερ, που διατίθεται να θυσιαστεί υπηρετώντας τις ΗΠΑ από τον Λευκό Οίκο. Στην ανάγκη δε, θα δεχόταν να γίνει και πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ο σταρ ανακοίνωσε την… υποψηφιότητα του, ως ανεξάρτητος, στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Έστησε κανονικά ιστοσελίδα για την προεκλογική μάχη, στην οποία και παρουσιάζει το πρόγραμμά του.

Έστω κι αν δεν είναι σοβαρή η υποψηφιότητα, ο Άλις Κούπερ δικαιολογεί την κίνησή του με το εξής ακαταμάχητο επιχείρημα: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ακριβώς όπως κι οι άλλοι δύο», όπως είπε στο CNN αναφερόμενους στους αντιπάλους του από τα δύο μεγάλα κόμματα. Το σλόγκαν της εκστρατείας του είναι «ένας προβληματικός άνθρωπος για μία προβληματική εποχή».

Οι θέσεις με τις οποίες κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, όπως τις περιγράφει στο «μανιφέστο» του, είναι η επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον στους AC/DC, η κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, η απαγόρευση των σέλφι (εκτός από μία ημέρα το χρόνο που θα καθοριστεί ως «ημέρα σέλφι»).

Στην εκστρατεία του για τις ΗΠΑ, προτείνει επίσης στο χαρτονόμισμα των 50 δολ. να μπει ο Γκράουτσο Μαρξ, ενώ για το σκέλος της βρετανικής του εκστρατείας για την Ντάουνινγκ Στριτ η θέση μεταφράζεται στην εισαγωγή νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πίτερ Σέλερς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024