Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωρίστε την «Ομάδα Αυτοκτονίας»

Γνωρίστε την «Ομάδα Αυτοκτονίας»

...

Deadshot, Χάρλεϊ Κουίν, Killer Croc, Κατάνα, Slipknot, Ντιάμπλο, Μπούμερανγκ. Μαζί με τον συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ αποτελούν την λεγόμενη «Ομάδα Αυτοκτονίας», την ομάδα των υπέρ-κακών του σύμπαντος της DC που ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε νέες απειλές.

Deadshot (Γουίλ Σμιθ)

Ο Deadshot – ή Φλόιντ Λόουτον – είναι εκτελεστής της μαφίας και πιθανόν ο καλύτερος σκοπευτής στον κόσμο. Ψυχρός επαγγελματίας, δουλεύει μόνος, δεν εμπιστεύεται κανένα και μοναδική του αδυναμία είναι η νεαρή του κόρη, Ζόι, την οποία, τόσο η Αμάντα Γουόλερ, όσο και ο συνταγματάρχης Ρικ Φλαγκ χρησιμοποιούν ως μέσο για να εκβιάσουν τον σκοπευτή απόλυτης ακριβείας προκειμένου να γίνει μέλος της αποστολής τους.

Χάρλεϊ Κουίν (Μάργκο Ρόμπι)

Η Χάρλεϊ Κουίν — η αλλιώς Δρ. Χαρλίν Κουινζέλ — είναι μια όμορφη, νεαρή ψυχίατρος που κουράρει τους εγκληματίες, παράφρονες ασθενείς του Ασύλου Άρκαμ, ανάμεσα στους οποίους και τον Τζόκερ… τον οποίο ερωτεύεται. Η Χάρλεϊ αντιμετωπίζει τη ζωή σαν ένα μεγάλο, χαοτικό αστείο και υπερηφανεύεται για την τρέλα της.

Κάπτεν Μπούμερανγκ (Τζάι Κόρτνεϊ)

Ο Αυστραλός Κάπτεν Μπούμερανγκ είναι ύπουλος, ραδιούργος και αδίστακτος. Χρησιμοποιώντας μια συλλογή από το σήμα κατατεθέν όπλο του – τα κοφτερά σαν ξυράφια, εμπρηστικά και φορτισμένα με ηλεκτρισμό μπούμερανγκ – η εξυπνακίστικη συμπεριφορά του και η οξυθυμία του εκνευρίζουν συχνά τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας και οξύνουν την ήδη επικίνδυνη κατάσταση.


Ντιάμπλο (Τζέι Χερνάντεζ)

Το πρόσωπο του έχει σαν σήμα κατατεθέν ένα τατουάζ – κρανίο. Μέλος κάποτε μιας συμμορίας, έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται την φωτιά σύμφωνα με τη θέληση του. Αλλά ο Ντιάμπλο στοιχειώνεται από τα εγκλήματα του παρελθόντος του, και αν επιτρέψει στο θυμό του να ξεσπάσει, δεν είναι σίγουρο το μέγεθος της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσει.

Κίλερ Κροκ (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε)

Ένας τεράστιος άνδρας, για τον οποίο η εξέλιξη λειτουργεί προς τα πίσω. Το τετράγωνο σαγόνι, το φολιδωτό δέρμα και το τραχύ χαμόγελο του Κίλερ Κροκ φέρνουν στο νου τα πιο τρομακτικά ερπετά, αλλά είναι οι ικανότητες επιβίωσης και ελιγμών σε σκοτεινούς, υγρούς, βρώμικους υπονόμους που τον κάνουν ένα θανάσιμο αντίπαλο, όταν βρίσκεται στο στοιχείο του.

Σλίπνοτ (Άνταμ Μπιτς)

Ο Σλίπνοτ – αλλιώς και Κρίστοφερ Βάις – είναι μετρ στην χρήση περίτεχνων σχοινιών και εξοπλισμού. Αυτός ο εκπαιδευμένος δολοφόνος μπορεί να σκαρφαλώσει παντού.

Κατάνα (Κάρεν Φουκουχάρα)

Ντυμένη με μια στολή που συνδυάζει στοιχεία από τους Σαμουράι και τους Μαχητές των Δρόμων και μια χαρακτηριστική μάσκα προσώπου, η Κατάνα πολεμάει με το Σόουλτέικερ, ένα μεγάλο σπαθί Σάμουραϊ, που παγιδεύει τις ψυχές όλων των θυμάτων του. Ψυχρή δολοφόνος, είναι μέλος της Ομάδας, αλλά την ίδια στιγμή είναι και βοηθός του Συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ, για να κρατούν τους υπολοίπους σε τάξη.

Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις)

Μια σκληροτράχηλη καριερίστα των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών που κάνει άσχημα πράγματα να συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους, η Αμάντα Γουόλερ είναι η μυστική διοικητής της Ομάδας Αυτοκτονίας και ενδιαφέρεται μόνο για την επιτυχία της αποστολής. Υπό αυτό το πλαίσιο, ο καθένας είναι αναλώσιμος στην υπηρεσία του κοινού καλού. Συναρμολογεί για πρώτη φορά την Ομάδα με στόχο να φέρει σε πέρας μια απίθανη αποστολή, εξασφαλίζοντας εύκολους αποδιοπομπαίους τράγους, για να πάρουν πάνω τους την ευθύνη, και μηδενική ανάληψη ευθυνών για την ίδια, αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Συνταγματάρχης Ρικ Φλαγκ (Τζόελ Κίναμαν)

Ο υποδιοικητής της Αμάντα Γουόλερ, συνταγματάρχης Ρικ Φλαγκ, είναι ο καλύτερος σκοπευτής των ενόπλων δυνάμεων, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο καχύποπτο για ένα ντόπιο «πυροβόλο» σαν τον Ντέντσοτ. Άνθρωπος του στρατού και με τη βούλα, ο Φλαγκ είναι επιφορτισμένος με την ευθύνη να κρατήσει αυτή την ανόμοια ομάδα σε τάξη.

Και οι άλλοι…


Τζόκερ (Τζάρεντ Λέτο)

Το Χάος προσωποποιημένο, ο Τζόκερ είναι απίστευτα επικίνδυνος και απολαμβάνει σε κάθε στιγμή το χάος που δημιουργεί. Ο μεγαλύτερος και πιο απρόβλεπτος αντίπαλος του Μπάτμαν, είναι ταυτόχρονα ο πιο περιβόητος κρατούμενος του Ασύλου Άρκαμ, καθώς και ο μεγάλος έρωτας της Χάρλεϊ Κουίν, μέλους της Ομάδας Αυτοκτονίας.

Δρ. Τζουν Μουν/ Γητεύτρα (Κάρα Ντελαβίν)

Κυριευμένη από την Γητεύτρα – μια διαφανή, αιθέρια, μοχθηρά όμορφη μάγισσα τόσο παλιά όσο και ο χρόνος – η Τζουν Μουν παλεύει να κρατήσει την ανθρωπιά της, ενώσω την έχει κυριεύσει η πλανεύτρα. Και όσο η Αμάντα Γουόλερ κρατάει – κυριολεκτικά – την καρδιά της Γητεύτρας, η Τζουν παραμένει υπηρέτης και των δυο γυναικών, μέχρι να καταφέρει να ξεφύγει και να διεκδικήσει όσα έχασε.

* Η ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας» θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 25 Αυγούστου, σε διανομή Tanweer.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024