Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδαλισμός με… κροκόδειλους σε σχολείο της Αυστραλίας

Βανδαλισμός με… κροκόδειλους σε σχολείο της Αυστραλίας

Τρεις κροκόδειλους αλμυρού νερού επέλεξαν να αμολήσουν σε γραφείο σχολείου στην Αυστραλία τέσσερις κουκουλοφόροι άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Αν και οι κροκόδειλοι ήταν τελικώς ακίνδυνοι, οι δράστες, τους οποίους οι Αρχές αναζητούν, αντιμετωπίζουν τεράστια πρόστιμα, καθώς οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού θεωρούνται προστατευόμενο είδος και η κακοποίησή τους αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Τρεις κροκόδειλους αλμυρού νερού επέλεξαν να αμολήσουν σε γραφείο σχολείου στην Αυστραλία τέσσερις κουκουλοφόροι άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Αν και οι κροκόδειλοι ήταν τελικώς ακίνδυνοι, αδύναμοι, με τα στόματά τους σφραγισμένα με ταινία, οι δράστες, τους οποίους οι Αρχές αναζητούν, αντιμετωπίζουν τεράστια πρόστιμα, καθώς οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού θεωρούνται προστατευόμενο είδος και η κακοποίησή τους αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Η ιδιαίτερη διάρρηξη καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πώς οι δράστες πετούν τους κροκόδειλους στο γραφείο μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο στο Κολέγιο Taminmin, στο Χάμπτι Ντου, στη Βόρεια Αυστραλία.

Ευτυχώς για τους άνδρες που κλήθηκαν να μαζέψουν τους κροκόδειλους, τα ερπετά αποδείχθηκαν εντελώς ακίνδυνα. Δυστυχώς για τους δράστες ωστόσο, τα ζώα βρέθηκαν σε τόσο άσχημη κατάσταση ώστε εάν συλληφθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι είτε με πρόστιμο 7.000 δολαρίων είτε ποινή φυλάκισης έως και 5 ετών.

«Ήταν πετσί και κόκαλο, δεν είχε μείνει πολύ κρέας πάνω τους. Ήταν πολύ ήσυχοι και ήταν πολύ εύκολο να τους πιάσουμε», δήλωσε ο αστυνομικός Λουκ ΜακΛάρεν στο τοπικό ραδιόφωνο του ABC.

«Η κατάσταση του δέρματός τους ήταν πολύ άσχημη, σαν να μην έχουν μπει στο νερό για μεγάλο διάστημα, δεν έχουν ταϊστεί, και ένα από αυτά μοιάζει να έχει μείνει τυφλό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ΜακΛάρεν, είναι πολύ πιθανό οι κροκόδειλοι να προέρχονται από μια φάρμα κροκόδειλων. Έστω και αν βρεθεί ωστόσο ποια είναι αυτή, πιθανότατα οι κροκόδειλοι θα πρέπει να θανατωθούν λόγω της πολύ κακής κατάστασής τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024