Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Τζάρεντ Λέτο στο σίκουελ του Blade Runner

O Τζάρεντ Λέτο στο σίκουελ του Blade Runner

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη Αφού ερμήνευσε τον Τζόκερ για την ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας», ο Τζάρεντ Λέτο εντάσσεται στο καστ του σίκουελ του Blade Runner. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα ερμηνεύσει έναν καινούριο χαρακτήρα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ, καθώς και ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος στην κλασική ταινία του […]

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Αφού ερμήνευσε τον Τζόκερ για την ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας», ο Τζάρεντ Λέτο εντάσσεται στο καστ του σίκουελ του Blade Runner.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα ερμηνεύσει έναν καινούριο χαρακτήρα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ, καθώς και ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος στην κλασική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ ερμήνευσε τον αστυνομικό Ρικ Ντεκάρτ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η Ρόμπιν Ράιτ (η κυρία Άντεργουντ του House of Cards).

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο ανερχόμενος τα τελευταία χρόνια σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ (Prisoners, Sicario).

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Το σενάριο έχουν γράψει οι Χάμπτον Φάντσερ και Μάικλ Γκριν. Σημειώνεται ότι η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ είχε ως πηγή έμπνευσης τη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ «Do Androids Dream of Electric Sheep».

Ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ σημειώνει: «Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό «Blade Runner» είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο «Blade Runner» είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024