Από την Πέμπτη η έδρα της ΝΔ βρίσκεται και επισήμως στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, σε ένα ενεργειακό κτίριο με ενοίκιο χαμηλότερο από εκείνο των γραφείων της Συγγρού. Το κτίριο είναι ένα ακίνητο περίπου 2.500 τετραγωνικών μέτρων που κατασκευάστηκε το 1989 για να στεγάσει τα γραφεία εταιρείας ηλεκτρονικών.

Από την Πέμπτη η έδρα της ΝΔ βρίσκεται και επισήμως στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, σε ένα ενεργειακό κτίριο με ενοίκιο χαμηλότερο από εκείνο των γραφείων της Συγγρού.

Προσερχόμενος, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Μια νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ στα καινούργια γραφεία μας στην όμορφη γειτονία του Μοσχάτου. Με τη μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, και όπως βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και την κοινωνία και να την οδηγήσουμε σε έξοδο από την κρίση».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε τα νέα γραφεία «να είναι τυχερά και καλορίζικα, και να οδηγήσουν τη ΝΔ σε νέο κύκλο επιτυχιών».

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα από τη μετακόμιση σε φθηνότερα γραφεία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τη μετακόμιση της ΝΔ στα καινούργια της γραφεία, προσθέτοντας ότι έτσι η ΝΔ στέλνει ένα μήνυμα στους πολίτες ότι με αυτόν τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Όπως γράφει το Έθνος, το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου και θα διαθέτει βοηθητικό χώρο ξεκούρασης. Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης η γραμματεία και το γραφείο του διευθυντή του.

Στον δεύτερο όροφο έχει το στρατηγείο του το επιτελείο των στενών συνεργατών του προέδρου και εδώ βρίσκονται επίσης το γραφείο Τύπου και τα γραφεία των αντιπροέδρων, ενώ τον πρώτο όροφο καταλαμβάνουν οι γραμματείες, η μηχανοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη όλων των υπηρεσιών.

Το κτίριο στην Πειραιώς είναι ένα ακίνητο περίπου 2.500 τετραγωνικών μέτρων που κατασκευάστηκε το 1989 για να στεγάσει τα γραφεία εταιρείας ηλεκτρονικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr