Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχήμα α λα Άγιαξ ετοιμάζει ο Ίβιτς εν όψει Ντιναμό

Σχήμα α λα Άγιαξ ετοιμάζει ο Ίβιτς εν όψει Ντιναμό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους για τον αγώνα της Πέμπτης στην Τιφλίδα με την Ντιναμό και ο Βλάνταν Ιβιτς επέλεξε τους 22 παίκτες που θα ταξιδέυσουν την Τετάρτη για την Γεωργία. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός πάλι τον Πέλκα (όπως είχε κάνει και στα παιχνίδια με τον Αγιαξ), όπως και τους Βαρέλα, Τζιόλη. Σε ότι αφορά τους σχεδιασμούς του ο Βλάνταν Ιβιτς έδειξε πως θα στηριχτεί και πάλι σε σχήμα παρόμοιο με αυτό που αντιμετώπισε δυο φορές τον Αγιαξ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους για τον αγώνα της Πέμπτης στην Τιφλίδα με την Ντιναμό και ο Βλάνταν Ιβιτς επέλεξε τους 22 παίκτες που θα ταξιδέυσουν την Τετάρτη για την Γεωργία.

Αναλυτικά την 22μελή αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας , Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός πάλι τον Πέλκα (όπως είχε κάνει και στα παιχνίδια με τον Αγιαξ), όπως και τους Βαρέλα, Τζιόλη.

Σε ότι αφορά τους σχεδιασμούς του ο Βλάνταν Ιβιτς έδειξε πως θα στηριχτεί και πάλι σε σχήμα παρόμοιο με αυτό που αντιμετώπισε δυο φορές τον Αγιαξ.

Δηλαδή με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, και τους Μάτο, Λέοβατς, Κρέσπο,Τζαβέλλα στην αμυντική γραμμή, τους Χαρίση, Τσίμιροτ και Σάκχοφ στο κέντρο και τους Κάμπο, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη στην επίθεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024