
Τένις: Ο Μάρεϊ «χρυσός» για δεύτερη φορά, συγκλονιστικός Ντελ Πότρο
Ο Αντι Μάρεϊ ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ τον Ντελ Πότρο και να κατακτήσει το δεύτερο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του.
Ο Αντι Μάρεϊ ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ (7-5, 4-6, 6-2, 7-5) τον Ντελ Πότρο και να κατακτήσει το δεύτερο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του.
Και δύο παίκτες πραγματοποίησαν υπερ-προσπάθειες και άξιζαν να φύγουν νικητές από αυτό το τουρνουά, όμως ο Βρετανό ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερες δυνάμεις στα τελευταία σετ του τελικού.
Ήταν μια εξαντλητική μάχη, που ξεπέρασε κατά δυο λεπτά τις 4 ώρες σε διάρκεια.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το ματς άρχισε λιγότερες από 20 ώρες πριν από την πρόκριση του Αργεντινού στα ημιτελικά.
Ο Μάρεϊ από την άλλη έγραψε ιστορία στο Ρίο, αφού έγινε ο πρώτος τενίστας που υπερασπίζεται χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει πλέον 5 πολύ μεγάλους τίτλους στην καριέρα του, αφού κέρδισε δυο χρυσά, δυο φορές το Wimbledon και μια το US Open.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]



