Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενόργανη: «Σκόνταψε» η Σιμόν Μπάιλς, η Βέφερς το χρυσό στην δοκό ισορροπίας

Ενόργανη: «Σκόνταψε» η Σιμόν Μπάιλς, η Βέφερς το χρυσό στην δοκό ισορροπίας

Η Σιμόν Μπάιλς δεν κατάφερε τελικά αυτό που είχε βάλει ως μεγάλο στόχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δηλαδή να πετύχει ό,τι δεν έχει καταφέρει καμία άλλη γυμνάστρια στην ιστορία της διοργάνωσης και να κατακτήσει τα 5 από τα 6 χρυσά μετάλλια.

Η Σιμόν Μπάιλς δεν κατάφερε τελικά αυτό που είχε βάλει ως μεγάλο στόχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δηλαδή να πετύχει ό,τι δεν έχει καταφέρει καμία άλλη γυμνάστρια στην ιστορία της διοργάνωσης και να κατακτήσει τα 5 από τα 6 χρυσά μετάλλια. Μόνο ένα όργανο φοβόταν, αυτό της δοκού ισορροπίας και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Η εμφάνισή της είχε ατέλειες, κινδύνεψε και να πέσει κι έτσι βαθμολογήθηκε με 14.733 βαθμούς και πήρε το χάλκινο.

Το χρυσό χρυσό κατάκτησε η Σάνε Βέφερς από την Ολλανδία με 15.466β. και το ασημένιο η 16χρονη Αμερικανίδα Λορίν Ερνάντεζ με 15.333β.

Ο Σε Γκουάνγκ Ρι το χρυσό στο άλμα

Ο Βορειοκορεάτης Σε Γκουάνγκ Ρι κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ό,τι είχε καταφέρει η συμπατριώτισσά του Χονγκ Ουν Γιόνγκ το 2008 στο Πεκίνο και μάλιστα στο ίδιο όργανο… Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο άλμα. Στις δύο προσπάθειες συγκέντρωσε 15.691β. και άσφησε στην 2η θέση τον Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν με 15.516β. και στην 3η θέση τον Ιάπωνα Κένζο Σιράι με 15.499β.

Για τον Αμπλιάζιν αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μια ώρα, καθώς λίγο νωρίτερα είχε πάρει το χάλκινο στους κρίκους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024