
Πάτρα: Σύλληψη 49χρονου για παράνομη διακίνηση προσφύγων
Για παράνομη διακίνηση προσφύγων κατηγορείται ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος συνελήφθη στο νέο λιμάνι της Πάτρας.
Για παράνομη διακίνηση προσφύγων κατηγορείται ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος συνελήφθη στο νέο λιμάνι της Πάτρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε στο φορτηγό-ψυγείο, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, βρέθηκαν κρυμμένοι μέσα στους χώρους του φορτίου, έξι αλλοδαποί.
Επίσης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 44, 41 και 30 χρονών αντίστοιχα, διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου των διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλοίο προς την Ιταλία, έχοντας στην κατοχή τους πλαστά έγγραφα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
- Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επιστήμη αλλά ασπάζονται θεωρίες συνωμοσίας – Γιατί;
- Το 40% των Ελλήνων με μια χρόνια νόσο – Από τα μεγαλύτερα ποσοστά πολλαπλής νοσηρότητας κατέχει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442