Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομία της Λειψίας: Χάσαμε οπλοπολυβόλο, αν το δείτε ενημερώστε

Αστυνομία της Λειψίας: Χάσαμε οπλοπολυβόλο, αν το δείτε ενημερώστε

Στο πόδι βρίσκεται η αστυνομία της γερμανικής Λειψίας, σηκώνοντας -όπως χαρακτηριστικά λέει- «κάθε πέτρα» για να βρει ένα συζητήσιμης σημασίας αντικείμενο που παράπεσε: Συγκεκριμένα, ένα οπλοπολυβόλο τύπου MP5. To όπλο παράπεσε από αστυνομικό ομάδας που είχε κληθεί για ληστεία και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν εκλάπη ή... «γλίστρησε» κατά την επιστροφή στο τμήμα.

Στο πόδι βρίσκεται η αστυνομία της γερμανικής Λειψίας, σηκώνοντας -όπως χαρακτηριστικά λέει- «κάθε πέτρα» για να βρει ένα συζητήσιμης σημασίας αντικείμενο που παράπεσε: Συγκεκριμένα, ένα οπλοπολυβόλο τύπου MP5.

To όπλο παράπεσε από αστυνομικό ομάδας που είχε κληθεί για ληστεία και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν εκλάπη ή… «γλίστρησε» κατά την επιστροφή στο τμήμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις νεαροί απείλησαν με μαχαίρι το βράδυ της Πέμπτης την ιδιοκτήρια ενός βενζινάδικου στο Γκρούναου του νοτιοδυτικού τμήματος της Λειψίας. Οι νεαροί έφυγαν, παίρνοντας επίσης μερικά μπουκάλια αναψυκτικό.

Η ιδιοκτήτρια πήρε την αστυνομία, η οποία πήγε στο κατάστημα, κατέγραψε την καταγγελία αλλά δεν εντόπισε τους δράστες. Η ομάδα επέστρεψε έπειτα στο τμήμα αλλά, κάνοντας εκεί την παράδοση, διαπιστώθηκε ότι οι αστυνομικοί είχαν επιστρέψει με ένα… οπλοπολυβόλο MP5 λιγότερο.

Στη συνέχεια, πολίτης βρήκε γεμιστήρα του όπλου στο δρόμο. Η αστυνομία θεωρεί ως εκ τούτου πως το ακόμη άφαντο όπλο δεν έχει πυρομαχικά.

«Αναποδογυρίζουμε κάθε πέτρα στη διαδρομή από το κατάστημα μέχρι το τμήμα» ανέφερε, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει «εάν το όπλο γλίστρησε από την οροφή του οχήματος ή μέσα από το όχημα», ενώ δεν αποκλείει ούτε το ενδεχόμενο κλοπής. Σε κάθε περίπτωση, ο αστυνομικός στον οποίο ήταν χρεωμένο το όπλο θα έχει πειθαρχικές συνέπειες, σημείωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024