
Υπόκλιση της παγκόσμιας ομοσπονδίας τζούντο στον Ηλία Ηλιάδη
Το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» στον Ηλία Ηλιάδη που αποχαιρετά την ενεργό δράση έστειλε η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο μέσω του λογαριασμού της στο facebook. «Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο, τον ευχαριστεί για την τεράστια καριέρα του και για το γεγονός ότι υπήρξε πρότυπο για αρκετές γενιές τζουντόκα σε όλο τον κόσμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Ηλιάδη.
Το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» στον Ηλία Ηλιάδη που αποχαιρετά την ενεργό δράση έστειλε η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο μέσω του λογαριασμού της στο facebook.
«Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο, τον ευχαριστεί για την τεράστια καριέρα του και για το γεγονός ότι υπήρξε πρότυπο για αρκετές γενιές τζουντόκα σε όλο τον κόσμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Ηλιάδη.
Αναλυτικά το κείμενο:
«Με το τέλος των αγώνων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, ο Ηλίας Ηλιάδης από την Ελλάδα, Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποσυρθεί από το άθλημα. Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο, τον ευχαριστεί για την τεράστια καριέρα του και για το γεγονός ότι υπήρξε πρότυπο για αρκετές γενιές τζουντόκα σε όλο τον κόσμο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μότσαρτ: Ο σπεκουλαδόρος δούκας, η απλήρωτη αμοιβή και το χειρόγραφο που βρέθηκε 248 χρόνια αργότερα
- Λαμία: Μητέρα κρατούσε αγκαλιά το νεκρό παιδί της για πάνω από ένα 24ωρο
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία: Πάνω από 300.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους – Ανησυχία στην ΕΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής και το «θαύμα»
- Ήταν τελικά «καθαρό» το Μουντιάλ; – Επιστήμονες μέτρησαν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα


