Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Γεροβασίλη: Το έργο με τίτλο «αριστερή παρένθεση» έπαψε να πουλάει εισιτήρια

Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχει καταντήσει ένα γερασμένο, οικονομικά χρεοκοπημένο και ιδεολογικά ηττημένο κόμμα, δηλώνει σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και σημειώνει ότι «το θεατρικό έργο με τίτλο 'αριστερή παρένθεση' έπαψε να πουλάει εισιτήρια».

Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχει καταντήσει ένα γερασμένο, οικονομικά χρεοκοπημένο και ιδεολογικά ηττημένο κόμμα, δηλώνει σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, προσθέτει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιστρέφει «στο πιο συντηρητικό και σκληρό δεξιό προφίλ».

Επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και σημειώνει ότι «το θεατρικό έργο με τίτλο ‘αριστερή παρένθεση’ έπαψε να πουλάει εισιτήρια».

Υποστηρίζει ότι κάθε συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα είναι προβληματική έως ότου αποκτήσουν διακριτή και πολιτική ταυτότητα και αξιοπιστία.

Επισημαίνει ότι «παρά τις υπαρκτές δυσκολίες και τον πόλεμο που δεχόμαστε, αυτή η κυβέρνηση θα δικαιώσει την επιλογή που έκαναν οι πολίτες».

Τέλος, δηλώνει ότι στον τομέα της ευρωτουρκικής συμφωνίας για το προσφυγικό, «η ελληνική πολιτεία τηρεί τα συμφωνηθέντα και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμη και πιθανά απρόοπτα.

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει στη συνέντευξη η κ. Γεροβασίλη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ιδεολογική και πολιτική χρεοκοπία.

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος ομολογεί σήμερα την πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι «πράγματι, είναι πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία να περηφανεύεται η κυβέρνηση για την επέκταση της κάρτας σίτισης, να παρουσιάζει, δηλαδή, τις μεγαλύτερες ουρές στα συσσίτια, ως επιτυχία».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο είναι «είναι πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία να υπόσχεται η κυβέρνηση μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, σε εκείνους στους οποίους η ίδια έκοψε το ΕΚΑΣ».

«Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία είναι να δεσμεύεσαι ότι θα σκίσεις τα μνημόνια, με ένα νόμο και ένα άρθρο και να καταλήγεις να υπογράφεις, συνθηκολογώντας το σκληρότερο μνημόνιο και τον κόφτη μισθών και συντάξεων. Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία μιας πολιτικής δύναμης είναι να ταυτίζεται στη συνείδηση των πολιτών με το ψέμα και την εξαπάτηση, να βλέπει μέσα σε μόλις 18 μήνες διακυβέρνησης την κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία. Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία είναι ως ‘αριστερά’ να συγκυβερνάς με το αντίθετο άκρο του πολιτικού φάσματος, τους ΑΝΕΛ» σημείωσε και καταλήγοντας ανέφερε:

«Με αυτήν την ιδεολογική και πολιτική χρεοκοπία πρέπει να αρχίσουν να εξοικειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024