
Εγκλωβισμένοι στα νησιά πάνω από 10.000 πρόσφυγες
Στους 10.042 ανέρχονται οι πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Σε όλη τη χώρα βρίσκονται συνολικά 57.098 πρόσφυγες.
Στους 10.042 ανέρχονται οι πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 90 αφίξεις.
Σε όλη τη χώρα βρίσκονται συνολικά 57.098 πρόσφυγες. Στα στοιχεία υπολογίζονται και 7.638 πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Οι διαμένοντες σε μη οργανωμένες δομές ανέρχονται στους 2.756 και εκτός δομών εκτιμάται πως βρίσκονται 2.300 άνθρωποι. Στην Αττική φιλοξενούνται 9.881 πρόσφυγες, στην κεντρική Ελλάδα 2.456 και στη νότια 242. Στους 27 χώρους της βόρειας Ελλάδας κατεγράφησαν 21.777 πρόσφυγες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας
- Προσαράξεις σκαφών σε Αίγινα και Αντίπαρο – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός
- Η Αμερική είναι ισχυρή… αλλά χάνει τη κυριαρχία της


