Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημα παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού

Επίσημα παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού

O Αρτούρ Μαζουακού αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος αριστερός μπακ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ, μετά το φιλικό παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στη Γιουβέντους (2-3), ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα. Ο Μαζουακού παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες και μετά έβαλε υπογραφή στο τετραετές συμβόλαιο του με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα εννιά εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 1.2 εκατ. ευρώ.

O Αρτούρ Μαζουακού αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος αριστερός μπακ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ, μετά το φιλικό παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στη Γιουβέντους (2-3), ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα.

Ο Μαζουακού παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες και μετά έβαλε υπογραφή στο τετραετές συμβόλαιο του με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα εννιά εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 1.2 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είχε ως τιμή εκκίνησης για την πώληση του Γάλλου τα 10 εκατ., ωστόσο η συμφωνία έκλεισε κοντά στα εννιά εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με μεταγραφή, του ποδοσφαιριστή Αρτούρ Μαζουακού, στην Αγγλική West Ham United και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες».

Η επιβεβαίωση της αγγλικής ομάδας

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024