Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στο Αυτόφωρο Σακκάς και Σεϊσίδης, μαίνεται η κόντρα Κυρίτση-ΝΔ
Φωτογραφία αρχείου

Στο Αυτόφωρο Σακκάς και Σεϊσίδης, μαίνεται η κόντρα Κυρίτση-ΝΔ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο δικάζονται το μεσημέρι της Δευτέρας οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης. Εν των μεταξύ, συνεχίζεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ διά του βουλευτή Γ.Κυρίτση και ΝΔ για τις συλλήψεις, αλλά και τις διώξεις που αντιμετωπίζουν οι δύο.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο δικάζονται το μεσημέρι της Δευτέρας οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μεταξύ άλλων για τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας και της αντίστασης κατά της αρχής.

Οι δύο συνελήφθησαν στην Σπάρτη κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας από άνδρες της ΔΙΑΣ.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τα κρησφύγετα και τους συνεργούς τους μέσω των τηλεφωνικών τους συνομιλιών.

Βασική προτεραιότητα της Αντιτρομοκρατικής είναι να ανασύρουν τη λίστα των επαφών από τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους και να δημοσιοποιήσουν το ταχύτερο δυνατό τις φωτογραφίες και τα πλαστά δελτία ταυτότητας των δύο συλληφθέντων.

Εν των μεταξύ, συνεχίζεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ διά του βουλευτή Γ.Κυρίτση και ΝΔ για τις συλλήψεις.

Με νέα ανάρτηση στο Facebook, o κ. Κυρίτσης επανήλθε λέγοντας ότι «δεν με ενοχλεί να με λέει η ΝΔ φιλοτρομοκράτη» και τονίζει ότι συγκεκριμένες αναρτήσεις του στο Facebook αφορούν τους φίλους του και όχι το γενικό κοινό. Κάνει επίσης λόγο για «διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα».

Παράλληλα, μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε πως η τυχαία σύλληψη δύο φυγόδικων δε μπορεί να θεωρείται φοβερή επιτυχία, ενώ ως προς τα περί διώξεων «φρονηματικού χαρακτήρα» δήλωσε ότι εξέφρασε την άποψη αυτή, με βάση όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Με νεώτερη ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνει: «Είναι δικαίωμα του κ. Γ. Κυρίτση να προβάλλει τις ‘εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις’ στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-κυβέρνηση-Κράτος και να διεκδικεί την ηγεσία οποιασδήποτε συνιστώσας του Κόμματός του.

» Είναι, όμως, πρόκληση να ισχυρίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές ενέργειες και ληστείες Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν ‘διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα’, ότι τα στοιχεία σε βάρος τους είναι στα ‘όρια του γελοίου’ και ότι έχουν ‘στοχοποιηθεί από το Κράτος’.

» Αυτήν τη φορά η πρόκληση δεν αφορά μόνο τους πολίτες. Αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό που έσπευσε να παρουσιάσει τη σύλληψη των καταζητούμενων ως επιτυχία της κυβέρνησής τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024