Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Wild Cards του Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έρχεται στην μικρή οθόνη

Το Wild Cards του Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έρχεται στην μικρή οθόνη

...

Μαντώ Σιώμου

Καθώς όλοι περιμένουν τον συγγραφέα Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, να ολοκληρώσει το βιβλίο του «The Winds of Winter«, o δημιουργός του Game of Thrones ετοιμάζει άλλη μια τηλεοπτική μεταφορά, αυτή του υπερηρωικού σύμπαντος Wild Cards.

O καταξιωμένος συγγραφέας, επιβεβαίωσε μέσω του LiveJournal, ότι η Universal Cable Productions απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων, με την Μελίντα Σνόντγκρας, σεναριογράφο του «Σταρ Τρεκ: Η Επόμενη Γενιά», ως εκτελεστική παραγωγό μαζί με τον Γκρέγκορι Νόβεκ της Syfy Films.

Ο Μάρτιν, καθώς εξακολουθεί να είναι δεσμευμένος αποκλειστικά με το HBO, δεν θα συμμετάσχει άμεσα στην παραγωγή της σειράς, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του, να προχωρήσει μέσα στο επόμενο έτος ή σε δύο χρόνια.

«Το σύμπαν του Wild Cards γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1946, όταν ένας εξωγήινος ιός ελευθερώθηκε στον ουρανό του Μανχάταν και εξαπλώθηκε πάνω στην ανυποψίαστη Γη. Απ’ όσους προσβλήθηκαν, το 90% πέθανε με φριχτό τρόπο, τραβώντας τη μαύρη βασίλισσα, το 9% παραμορφώθηκε σε τζόκερ και το τυχερό 1% ευλογήθηκε με εξωπραγματικές και απρόβλεπτες δυνάμεις, και έγιναν άσοι. Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πια ο ίδιος.»

Έτσι περιγράφετε η υπερηρωική σειρά, επιστημονικής φαντασίας από τον Τζωρτζ Μάρτιν, που ξεκίνησε το 1987, και έχει μέχρι σήμερα δεκάδες βιβλία, διασκευές κόμικ και spin-off στο ενεργητικό της. Το σύμπαν του Wild Cards, άλλωστε, είναι τόσο μεγάλο και συναρπαστικό όπως των Marvel και DC.
Με χιλιάδες ιστορίες να ειπωθούν, ευελπιστούμε ότι ο Γκρέγκορι και η Μελίντα θα πουν τις περισσότερες.

entertainment.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024