Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγριο ξυλοδαρμό του Μ.Σεισΐδη καταγγέλλει ο συνήγορός του

Αγριο ξυλοδαρμό του Μ.Σεισΐδη καταγγέλλει ο συνήγορός του

Τον άγριο ξυλοδαρμό του πελάτη του, Μάριου Σεϊσίδη, «από πολλούς αστυνομικούς μαζί» μετά την σύλληψή του καταγγέλλει ο συνήγορός του, Κώστας Παπαδάκης. Επίσης, λέει ότι Σεϊσίδης και Σακκάς καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από την αστυνομία, παρ' ότι δεν είχαν όπλα. Σεϊσίδης και Σακκάς παραπέμπονται για να δικαστούν το Σάββατο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Τον άγριο ξυλοδαρμό του πελάτη του, Μάριου Σεϊσίδη, «από πολλούς αστυνομικούς μαζί» καταγγέλλει ο συνήγορός του, Κώστας Παπαδάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου, από τον Μ. Σεϊσίδη απαιτήθηκε από την αστυνομία να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και στοιχεία του, χωρίς προηγουμένως να του επιτραπεί να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του -με αποτέλεσμα εκείνος να αρνηθεί να τα δώσει, και να δεχθεί «άγριο ξυλοδαρμό από πολλούς αστυνομικούς μαζί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ζήτησε ήδη την ποινική δίωξη των ενόχων και την εξέτασή του από ιατροδικαστή».

Αργότερα, ο συνήγορός του δήλωσε πως στην Αντιτρομοκρατική μετέβη ιατροδικαστής για να τον εξετάσει.

Όσον αφορά τις συνθήκες σύλληψης και κράτησης του Μ. Σεϊσίδη και του Κ. Σακκά στη Σπάρτη, ο κ. Παπαδάκης μεταφέρει την εκδοχή του πελάτη του, πως οι συλληφθέντες καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, παρ’ ότι «ούτε έφεραν, ούτε χρησιμοποίησαν όπλο, ούτε προέβαλαν αντίσταση η βία».

«Φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολλά στα αστυνομικά ήθη» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδάκης. Για τις όποιες δε, κατηγορίες αποδοθούν στον πελάτη του, δηλώνει πως «θα ακολουθήσει ανακοίνωση μετά τη γνώση της δικογραφίας».

Επίσης, ο κ. Παπαδάκης καταγγέλλει «μονομέρεια πληροφόρησης, παράβλεψη δικαστικών αποφάσεων, καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας και εμφανείς επικοινωνιακές -και όχι μόνο- σκοπιμότητες» όσον αφορά την παρουσίαση του πελάτη του από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Παπαδάκης παρατηρεί πως στα μέσα ενημέρωσης, ο Μάριος Σεϊσίδης παρουσιάζεται ως μέλος της συμμορίας «ληστές με τα μαύρα», παρ’ ότι έχει αθωωθεί αμετάκλητα για την κατηγορία αυτή, μαζί με άλλους τέσσερις κατηγορούμενους.

Παραπομπή για πλημμελήματα

Εν τω μεταξύ, Σεϊσίδης και Σακκάς παραπέμπονται για να δικαστούν αύριο, Σάββατο, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024