Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Ουέστμπρουκ

Ανανέωσε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Ουέστμπρουκ

Τελικά μπορεί και χωρίς τον Ντουράντ... Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, παρά το γεγονός ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του θα βρίσκεται στο «στρατόπεδο» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Την επισημοποίηση της επέκτασης γνωστοποίησε ο τζένεραλ μάνατζερ των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, με τον 28χρονο πόιντ γκαρντ να βάζει την υπογραφή του σε νέο τριετές -μάξιμουμ- συμβόλαιο και να γίνεται πλουσιότερος κατά 85 εκατομμύρια δολάρια.

Τελικά μπορεί και χωρίς τον Ντουράντ… Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, παρά το γεγονός ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του θα βρίσκεται στο «στρατόπεδο» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Την επισημοποίηση της επέκτασης γνωστοποίησε ο τζένεραλ μάνατζερ των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, με τον 28χρονο πόιντ γκαρντ να βάζει την υπογραφή του σε νέο τριετές -μάξιμουμ- συμβόλαιο και να γίνεται πλουσιότερος κατά 85 εκατομμύρια δολάρια.

«Είμαι ευγνώμων που επέκτεινα το συμβόλαιο με τους Θάντερ και θα συνεχίσω να παίζω με την μοναδική ομάδα που έχω αγωνιστεί στο ΝΒΑ και έχω αγαπήσει να είμαι μέρος της από τη στιγμή που επιλέχθηκα στο ντραφτ», είπε αρχικά ο Ουέστμπρουκ και συνέχισε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που προχωρώ μαζί με όλο αυτό το γκρουπ παικτών και θα συνεχίσω να παίζω ενώπιον των καλύτερων φιλάθλων στον κόσμο».

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ουέστμπρουκ βρέθηκε στο παρκέ σε 80 αναμετρήσεις (όλες βασικός) με μέσο όρο 23.5 πόντους, 10.4 ασίστ, 7.8 ριμπάουντ και 2.4 κλεψίματα σε 34.4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, αριθμοί που τον κατατάσσουν ως τον δεύτερο παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ, μετά τον Οσκαρ Ρόμπερτσον, που είχε μέσο όρο το λιγότερο 23 πόντους, 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ σε μία σεζόν.

Παράλληλα, την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ο 28χρονος πόιντ γκαρντ σημείωσε 18 τριπλ νταμπλ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μάτζικ Τζόνσον από τη σεζόν 1981-82. Τέλος, είχε επτά τριπλ νταμπλ τον Μάρτιο, τα περισσότερα από έναν αθλητή σε ένα μήνα από την εποχή του Μάικλ Τζόρνταν (Απρίλιο του 1989).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024