Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την απόκτηση του Γκάμπριελ Ζεσούς ανακοίνωσε η Σίτι

Την απόκτηση του Γκάμπριελ Ζεσούς ανακοίνωσε η Σίτι

Μία ακόμη μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Γκάμπριελ Ζεσούς, από την Παλμέιρας. Ο νεαρός στράικερ, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος το 2015, θα παραμείνει στο δυναμικό του βραζιλιάνικου συλλόγου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 και θα «μετακομίσει» στο «Έτιχαντ» τον Ιανουάριο του 2017.

Μία ακόμη μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Γκάμπριελ Ζεσούς, από την Παλμέιρας.

Ο νεαρός στράικερ, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος το 2015, θα παραμείνει στο δυναμικό του βραζιλιάνικου συλλόγου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 και θα «μετακομίσει» στο «Έτιχαντ» τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Ζεσούς βρίσκεται στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, που θα επιδιώξει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ο μοναδικός τίτλος που απουσιάζει από την τροπαιοθήκη της «σελεσάο».

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα», τόνισε ο Ζεσούς στην ιστοσελίδα των «πολιτών». Εντάχθηκε στο δυναμικό της Παλμέιρας το 2013 και αμέσως χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με 54 γκολ σε 48 συμμετοχές με τις μικρές ομάδες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024