Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, το πρωί θα διεξαχθούν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα έχει προπόνηση στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, το πρωί θα διεξαχθούν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα έχει προπόνηση στο ΟΑΚΑ.
Στις 20/8 η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 2/9.
Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο τουρνουά “Diamonds Are Forever”, το οποίο διοργανώνει προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Στην συνέχεια, στις 24-25/9 ακολουθεί ακόμη ένα τουρνουά προετοιμασίας, το “Gomelsky Cup” που λαμβάνει χώρα στην Μόσχα.
Οι «πράσινοι» αναμένεται να προγραμματίσουν και άλλα φιλικά προετοιμασίας που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας