Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Αυστραλοί τα... χώνουν στο Ρίο: «Μικρά κρεβάτια, ντουζ χωρίς κουρτίνες»

Οι Αυστραλοί τα… χώνουν στο Ρίο: «Μικρά κρεβάτια, ντουζ χωρίς κουρτίνες»

Στην... πλάκα το έριξε ο Αντριου Μπόγκουτ με τις τράγικες συνθήκες διαμονής αθλητών και προπονητών, στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο. Ο Αυστραλός σέντερ των Ντάλας Μάβερικς και και πρωταθλητής ΝΒΑ το 2015 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς διαμαρτυρήθηκε μέσω Twitter για τα πολύ μικρά κρεβάτια, τον ελάχιστο χώρο στα δωμάτια και τις... ορθάνοιχτες, χωρίς κουρτίνες, ντουζιέρες χρησιμοποιώντας ένα hashtag δικής του έμπνευσης: #IOCLuxuryLodging, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «η πολυτελής διαμονή της ΔΟΕ».

Στην… πλάκα το έριξε ο Αντριου Μπόγκουτ με τις τράγικες συνθήκες διαμονής αθλητών και προπονητών, στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο. Ο Αυστραλός σέντερ των Ντάλας Μάβερικς και και πρωταθλητής ΝΒΑ το 2015 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς διαμαρτυρήθηκε μέσω Twitter για τα πολύ μικρά κρεβάτια, τον ελάχιστο χώρο στα δωμάτια και τις… ορθάνοιχτες, χωρίς κουρτίνες, ντουζιέρες χρησιμοποιώντας ένα hashtag δικής του έμπνευσης: #IOCLuxuryLodging, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «η πολυτελής διαμονή της ΔΟΕ».

Οπως ήταν επόμενο, έγινε η σύγκριση των συνθηκών που βιώνουν οι Αυστραλοί, με την ομάδα των ΗΠΑ που διαμένει εκτός Ολυμπιακού Χωριού, παραδοσιακά σε «πεντάστερα» ξενοδοχεία. «Μπα! Μας αρέσει να είμαστε αγκαλιά!» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Πάτρικ Μιλς, που επίσης είναι μέλος του NBA και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ομως ο Ντάμιαν Μάρτιν που παίζει στην Λίγκα της Αυστραλίας (NBL) ήταν πιο δεικτικός. Αφού τόνισε πως τα tweet του Μπόγκουτ είχαν χιουμοριστικό χαρακτήρα, πρόσθεσε: «Παίζω στην NBL, που προφανώς δεν είναι σαν το ΝΒΑ. Ομως, ακόμα κι εγώ γνωρίζω να χρησιμοποιώ την τουαλέτα και να τραβάω καζανάκι όταν παίζουμε εκτός έδρας. Εδώ είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα!»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024