Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά ερωτήματα από τη νέα παραπομπή του Γεωργίου

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά ερωτήματα από τη νέα παραπομπή του Γεωργίου

«Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και η εκ νέου παραπομπή σε δίκη του τέως προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ» αναφέρει την Τρίτη το ΠΑΣΟΚ, έπειτα από την απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπέμψει τον Ανδρέα Γεωργίου και για κακούργημα.

«Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και η εκ νέου παραπομπή σε δίκη του τέως προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου» αναφέρει την Τρίτη το ΠΑΣΟΚ.

Αιτία είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπέμψει τον Ανδρέα Γεωργίου για νέα κρίση από το Συμβούλιο Εφετών. Ο τέως πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κατηγορείται τώρα και για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, εκτός από το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος για το οποίο είχε ήδη παραπεμφθεί.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για κύκλους της Δικαιοσύνης που «για πολλοστή κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν».

«Πόσο μάλλον όταν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ελεγχθεί διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα».

«Η εμμονή αυτή σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους επιχειρούμενους «πολιτικούς αρραβώνες». Δεν εξυπηρετεί όμως την αλήθεια» τονίζει.

«Στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα» γι’ αυτό και «δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024