Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δ. Σαραϊδάρης εκπρόσωπος της Super League στην επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ

Ο Δ. Σαραϊδάρης εκπρόσωπος της Super League στην επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ

Τον Δημήτρη Σαραϊδάρη όρισε η Super League ως εκπρόσωπό της στη νέα επιτροπή ορισμών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ. Ο άλλοτε διεθνής βοηθός διαιτητής αποτέλεσε την πρόταση των 12 «μικρών» ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας και υπερψηφίστηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Ο κ. Σαραϊδάρης συγκέντρωσε 14 ψήφους, καθώς ο Παναθηναϊκός ψήφισε «λευκό» και η Λάρισα έκανε τη δική της πρόταση με τον Τάσο Κάκο.

Τον Δημήτρη Σαραϊδάρη όρισε η Super League ως εκπρόσωπό της στη νέα επιτροπή ορισμών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο άλλοτε διεθνής βοηθός διαιτητής αποτέλεσε την πρόταση των 12 «μικρών» ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας και υπερψηφίστηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Ο κ. Σαραϊδάρης συγκέντρωσε 14 ψήφους, καθώς ο Παναθηναϊκός ψήφισε «λευκό» και η Λάρισα έκανε τη δική της πρόταση με τον Τάσο Κάκο.

Στη νέα τριμελή επιτροπή θα υπάρχει και ένας εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ενώ το τρίτο πρόσωπο θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής, σύμφωνα με το νέο μοντέλο που συμφωνήθηκε.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League επρόκειτο να καθοριστεί και το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος, όμως η απόφαση μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024